lauantaina, lokakuuta 08, 2011

Happy Dog

Tämä ei käsittele koirieni onnellisuutta, vaan sitä, että Java sai viimeinkin Happy Dog-valjaat itselleen.

Koska Javalla on paha tapa kiskoa hihnassa varsinkin metsälenkeillä, päätin hankkia kunnon valjaat. Javalla on mittatilauksena tehdyt valjaat, mutta niissä ei ole säätömahdollisuutta ja välillä valjaat liukuvat etutassun taakse. Hakusessa olikin hyvin istuvat valjaat, joita voisi säätää tarpeen mukaan.

Javalla on jo aiemmin ollut kokeilussa Hilan Happy Dog-valjaat ja ne vaikuttivat silloin hyvältä. Kysyin valjaista Kangasalan Eläintarvikkeesta ja kävimme sovittamassa valjaspaloja. Pienimmänkin koon rintapala oli ihan liian iso Javalle, mutta liikkeen myyjä muisteli, että oli kuullut myös pienten koirien valjaista ja lupasi selvittää asiaa.

Tällä viikolla sainkin viestin, että pieniä valjaspaloja on saapunut Kangasalle ja mentiin heti perjantai-iltana sovittamaan minivaljaita Javan kanssa. Nyt löytyi sopivan kokoiset palat ja Java sai heti mukaan omat, punaiset Happy Dog-valjaat.Ollaan käytetty valjaita nyt joka lenkillä ja ne vaikuttavat tosi hyvältä. Jos haluaa pikkukoirallensa Happy Dog-valjaat, suosittelen käymään Kangasalan Eläintarvikkeessa, sillä siellä on nyt kokeilukappaleet näistä. Ja aivan erinomainen palvelu! :)

Ei kommentteja: