torstaina, marraskuuta 17, 2011

Puolivuotias

Tänään Linalle tuli 6 kk täyteen. Painoa ei ole tullut lisää sitten viime punnituksen (eli vaaka näytti vieläkin 3,7 kg), mutta yläkulmureista ollaan päästy eroon! Ensimmäinen tipahti heti Lahden pentunäyttelyn jälkeen ja toinen lähti juuri ennen Helsingin vastaavaa. Pysyvät kulmurit olivat jo kasvaneet ainakin puoliväliin naskaleita, mutta en kuitenkaan stressannut suuremmin asiasta. Jonkin verran yritin heilutella Linan naskalikulmureita, mutta loppujen lopuksi luiden syöminen hoiti irroituksen.


Sisäsiisteys on viime aikoina ihan vähän taantunut ja Lina on tällä viikolla ainakin kaksi kertaa pissannut sisälle. Toinen näistä oli aamulla ja toinen hieman pidemmän ulkoilun jälkeen. Odotan niin sitä hetkeä, että Lina jaksaisi ja pystyisi aamuisin pidättämään niin kauan, että ehdin tehdä aamutoimia ennen ulkoilua. Aika hyvin tässä ollaan jo edetty, ettei suoraan sängystä noustessa tarvitse samaan aikaan vetää takkia päälle, mutta ihan varmaa aamusisäsiisteyttä ei näköjään vielä ole. Pidempien lenkkien jälkeen taas täytyisi itse muistaa joko käyttää Lina ennen kuin tullaan sisälle tai aika pian hetken kotona oleskelun jälkeen, koska tämän viikkoinen ei ollut eka kerta, kun vahinko käy samanlaisessa tilanteessa.

Tällä viikolla olin myös kolme päivää koulussa, joista kaksi päivää oli täydet 7 h + matkat. Olen ihan varma, että Lina ei tiistaina ollut jaksanut pidätellä koko päivää, mutta eipä ole pissalätäkköä löytynyt vieläkään! Keskiviikkona edellä mainittu onnistui ja koko päivän täällä pyöri myös nauhoitus. Seitsemän tuntia koirat olivat hiljaa, mutta viimeisen puolen tunnin aikana varsinkin Lina alkoi olla jo levoton. Päivän saldo oli muutama yksittäinen haukahdus. Ensi viikosta eteenpäin koirat saavatkin tottua uuteen päivärutiiniin, kun aloitan yhdeksän viikon työharjoittelun ja olen joka arkipäivä 6,5 h + matkat pois.

Ei kommentteja: