lauantaina, marraskuuta 05, 2011

Koirauimalassa

Java kävi tänään toista kertaa uimassa Hyvinkään koirauimalassa. Kyseessä oli Tampereen Pikkukoirien järjestämä lajiin tutustuminen ja yhteensä kymmenen pikkukoiraa oli uimassa kahteen ryhmään jaettuna. Ensimmäisen kerran Java kävi ko. paikassa tammikuussa eikä silloin oikein innostunut sisäuinnista. Tästä syystä halusin myös tälle kerralle avuksi uittajan.

 Uittaja apuna - pallokin napattiin matkalta mukaan


 Pallon perään Java jaksoi uida

 Uintiliivien irroittelua

Uitettu koira, joka alkaa olla kylmissään (jostain syystä Javan kyynärpää punoittaa, en tiedä onko syynä uintiliivi, valjaat vai eräs mustavalkoinen karvapallo)

Viimeinen pallo

Tällä kertaa Java lähti paljon innokkaammin pallon perään. Uintivuoron lopulla Java alkoi väsähtää ja kylmäkin tuli, joten siinä vaiheessa oli hyvä siirtyä suihkun puolelle ja kuivattavaksi. Ihan hyvä fiilis jäi, kun Javakin oli nyt reippaampi (vaikkei vieläkään ihan täysin arvostanut tätä toimintaa).

Nele ja Lina eivät päässeet mukaan uintireissulle, vaan pääsivät molemmat viettämään aikaa Hervantaan. Tämä oli Linan ensimmäinen kerta, kun jäi hoitoon, mutta hyvin oli kuulema mennyt. :)

Ei kommentteja: