tiistaina, marraskuuta 29, 2011

Hiljaisempaa

Blogiin saattaa tulla nyt hieman hiljaisempi jakso, kun aloitin viikko sitten työharjoittelun ja päivät kiitävät taas vauhdilla eteenpäin eikä ehdi enää niin paljon istua tässä tietokoneella. Ainakin ensimmäisen viikon aikana olin iltaisin ihan poikki eikä koirienkaan kanssa tullut tehtyä mitään erityistä. Alkuviikko on aina iltaisinkin yhtä säntäilyä, kun maanantaisin on Javan / Nelen agilitytreenit ja tiistaisin oma koulutusvuoroni.

Kuva: Tytti Käyhkö

Java ja Nele ovat jo aiemmin saaneet osansa siitä, että olen monta tuntia päivässä pois, mutta Linalle tämä on uusi juttu, että olen joka päivä tietyn ajan pois. Viime viikolla nauhoitin koiria kahdesti, tällä viikolla vasta kerran. Viime viikon nauhoituksissa ei kuulunut kuin muutama yksittäinen Linan komentohaukku, mutta tänään nauhoituksessa kuului jo paljon levottomampi pikkupentu. Komentohaukkujen lisäksi Lina haukkui jotain mielestään jännittävää. Toivon todella, ettei koirien yksinolon kanssa tule ongelmia, ei nyt yhtään jaksaisi mitään sellaista...

Kuva: Tytti Käyhkö

Tämän postauksen kuvat ovat Tesomalta jo reilun viikon takaa. Silloin oli sopiva pikkupakkanen ja aurinko paistoi pitkästä aikaa. Koirat nauttivat täysillä menosta, kun tassut pysyivät kuivana ja kuraa ei ollut joka paikassa. Lisää tällaisia päiviä eikä vesisadetta!

Kuva: Tytti Käyhkö

1 kommentti:

f kirjoitti...

Kauniita kuvia. :---)