lauantaina, lokakuuta 30, 2010

Agilitya ja ostoksia

Kävin tänään Tallilla omatoimitreenailemassa koirien kanssa. Java ei tietenkään varsinaisesti agiliitänyt, mutta annoin luvan mennä puomin ja kepit. Muuten keskityimme tokoilemaan. Nelen kanssa tehtiin pieni rata ja yksittäisiä esteitä. Otin digikameran mukaan, jotta saisin todistusaineistoa siitä, että Nele todella menee kepit nopeasti ja että keinun suoritus on edistynyt melkoisesti:Matkassa mukana oli myös uusi minkkilelu ja enpä ole vielä koskaan nähnyt Nelen tapporavistelevan lelua niin rajusti kuin tänään. Pienestä harjakoirasta löytyy saalisviettiä, kun lelu on oikea. :)

Eilen poikkesin Tassutalli-nimisessä eläinkaupassa. Päädyin ostoksille selattuani ensin nettikauppaa ja ilokseni huomasin, että kauppa löytyy Tampereelta ja vieläpä melko läheltä. Kaupasta ostin Javalle 15 metrin jälkiliinan ja molemmille koirille Crescendo Aloe Vera Conditioner-hoitoainetta.


Toivon todella, ettei jälkiliina olisi liian painava Javalle. Ainakin vaikuttaa kädessä suht kevyeltä. Lukko on tietenkin isojen koirien kokoa, joten täytyy jotenkin kikkailla siihen pienempi versio. Todelliseen jälkiharrastukseen liina tuskin koskaan meillä päätyy, vaan sen avulla on tarkoitus hillitä Javan aka Suuren Metsästäjän lintujen jahtaamista.

Ei kommentteja: