keskiviikkona, lokakuuta 27, 2010

Tekniikkatreenejä

Sunnuntain kisojen jälkeen tuli hetken mietittyä onko agilityn harrastamisessa Nelen kanssa mitään järkeä, kunnes tulivat maanantain treenit. Nele näytti aivan toisen puolen itsestään ollen agikoira, joka on innokas ja nopea. Kisojen sähläyksestä ei ollut enää tietoakaan ja esimerkiksi kepit Nele meni kerralla vauhdikkaasti ja oikein. Treenien teemana meillä oli jaakotus, joka on tekniikkana varsin kätevä, mutta jostain syystä tuollaisia ei koskaan muista/tajua käyttää. Toisaalta ykkösissä ei välttämättä pääse erityisemmin kikkailemaan tekniikalla ja Javan tauko kolmosista jatkuu vielä pitkään. Varsinaisella radalla ei jaakotusta tehty, mutta katsokaapa mikä este on kuudentena:


Kyllä, kyseessä on KEINU! En edes muista koska Nele olisi viimeksi tehnyt keinun radan osana, mutta maanantaina Nele meni keinun ja vieläpä aika hyvin. Ollaan nyt todella kivasti edistytty keinun kanssa ja keinun liikkeestä huolimatta Nele suostuu syömään nameja ja liikkumaan. Loistavaa!

Lopuksi lyhyesti vielä edellisiin agitreeneihimme. Silloin harjoittelimme pakkovalssia, joka on sekin varsin kätevä ohjaustekniikka.


Pakkovalssit tehtiin ennen hyppyjä 2, 3 ja 4. Nele suoritti sarjan varsin mallikkaasti ja enemmän tarkkuutta tämä taisi vaatia ohjaajalta. :) Tällä radalla meillä oli pitkästä aikaa myös pöytä (6) ja sunnuntain kisoissa sellainen nähtiin ykkösluokan agilityradalla.

Ei kommentteja: