maanantaina, marraskuuta 01, 2010

Mitäs sitten?

Nele jäi agilitysta kisatauolle ja muutenkin talven mittaan tulee agiliidettyä vähemmän kuin kesällä (ainakin jos viime talvesta voi mitään päätellä). Javan agitauko jatkuu varmasti ensi kevääseen saakka. Nyt onkin ollut vähän sellainen fiilis, että mitäs seuraavaksi keksittäisiin.

Ratkaisu saattaisi löytyä tokosta. Olen monta kertaa luvannut panostaa enemmän tokoon varsinkin Javan kanssa, mutta aina se on jäänyt agilityn jalkoihin. Kuitenkin yhä haluaisin Javalle TK1-tunnuksen ja parasta olisi, jos Javakin saisi jotain tekemistä, kun Nelellä toki yhä jatkuvat agilityn viikkotreenit. Pitäisi myös jatkaa Nelen opettamista tokon saralla, sillä syksyn tokokurssin hyvän alun jälkeen jäätiin vähän vaiheeseen.

Koska en osaa harrastaa ilman tavoitetta, vilkaisin jo oman seuran tokokoetarjontaa. Helmikuun puolivälissä olisi tokokoe Tallilla, joka voisi ajallisesti olla sopivan kaukana, että ehtisimme treenailla. Iso ongelma on vain se, että jos/kun helmikuussa on hiton kylmä ja jos Tallia ei mitenkään lämmitetä, niin Java ei pysty siellä tekemään paikkamakuuta, muuten istumaan, makaamaan, jne. Tai ehkä pystyykin, mutta kuinka reilua on pakottaa koiransa paleltumaan... No, täytyy ensin katsoa miten paljon tässä innostuu treenailemaan, kun tunnetusti sitä on välillä "hieman" laiska.

Toki on tullut mietittyä myös sitä onko liian aikaista tehdä Javan kanssa mitään (leikkauksesta kohta 4kk), mutta tokoilu tuskin pahentaa mitään suuntaan tai toiseen. Lenkeillä Java menee kuten ennenkin (kiskoo, hyppii, säntäilee - ei siis mitenkään varoen) ja sisällä selkeästi tuntuu kaipaavan jotain tekemistä itselleen (kävelee perässä vinkulelun kanssa).

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Mun on niin kauan ollu hyvät aikomukset tokoilla Nellin kanssa mutta aina ne jää ja neiti on jo ihan retuperällä. Tsemppiä teille jos jaksat talven tokoilla, hienoa!