sunnuntaina, marraskuuta 14, 2010

Omatoimitreenit

Kävin perjantaiaamuna omatoimitreeneissä koirien kanssa. Javan kanssa otin hieman tokoa ja Nelen kanssa agilitya. Nelen keinusuoritus tuntuu joka kerta menevän paremmin ja tällä kertaa keinua mentiin jo vapaapudotuksella eli se sai laskeutua vapaasti maahan, jossa takkini vaimensi kolahduksen. Nele ei olisi lopettanut keinun menemistä ollenkaan! Myös kepit menivät helpommalta puolelta jälleen todella sukkelasti.

Java sai mennä puomin ja kävi jopa putkessakin pari kertaa. Muuten otettiin lyhyesti seuraamista, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Tein koirien harjoittelusta pienen videopätkän, jossa on tällä kertaa oikein musiikki mukana:Tytti otti treeneistä ja jäähdyttelylenkiltä muutaman valokuvan:Nelellä on pahat mielessä

Oikeasti ovat kuitenkin kavereita Janan kanssa

Tämä kuva on vähintäänkin Salaiset Kansiot-materiaalia, katsokaa vaikka itse Nelen silmiä (tai vaihtoehtoisesti Nele on mainadin vallassa - tämän arvasivat kaikki True Bloodia katsoneet)

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Ihana video :)

Mulle tuli noita Nelen keppejä katsoessa mieleen, että palkkaatko sitä kepeiltä vain kädestä vai oletko kokeillut siirtää palkkaa johonkin eteen. Nele nimittäin tuntuu olevan tosi kiinni sun kädessä ja vilkuilee kättä joka välissä. Jos saat apuohjaajan antamaan palkkaa, niin kannattaisi kokeilla namikippoa lopussa, niin että kun pujottelu menee oikein apuohjaaja laittaa kipon maahan. Meillä ainakin Amandan kanssa auttoi.

Tanja kirjoitti...

Meidän kouluttaja sanoi ihan samaa, että Nele tuijottelee vähän liikaa muhun kepeillä. Oon palkannut Nelen heittämällä namin maahan, mutta voisin kyllä kokeilla namikippoa. Javan kanssa sellainen toimi aivan loistavasti ja pystyin jättämään kipon sinne keppien päähän. Nelelle en voi jättää, kun Nele ottaa liikaa häiriöö siitä (kotona ei muka saa tarpeeksi ruokaa :D), mutta voisin kokeilla apuohjaajan kanssa.