lauantaina, helmikuuta 18, 2012

Aiemmin tällä viikolla

Keskiviikkona oli Javan korvakontrollin aika. Eläinlääkäri otti jälleen näytteet molemmista korvista eikä tällä kertaa löytynyt enää hiivaa. Saatiin lupa lopettaa korvatipat ja koska kyseessä oli toinen käynti samasta sairaudesta, suostui Tapiolakin korvaamaan suurimman osan laskusta. Java pitäisi viedä maaliskuussa uudestaan silmätarkistukseen, joten varasin tähänkin samalla ajan ihan ko. kuun loppuun. Joskus toivoisi, että Hakametsän eläinlääkäripalvelussa olisi etuja kanta-asiakkaille, sen verran usein siellä on joutunut viime aikoina poikkeamaan... Hakametsän vaaka näytti Javalle 4,1 kg, joten painoa olisi sitten viime punnituksen tullut +200 g.

Aurinkopaikka on paras paikka! (Kaikki kuvat otettu Kankaanpäässä)

Linalle tuli eilen 9 kk täyteen, joka tarkoittaa sitä, että päästään junnuluokkaan eli viimeinkin viralliseen näyttelykehään! Linan ensimmäinen virallinen esiintyminen on näillä näkymin Kankaanpään ryhmänäyttely 22.4., jonka jälkeen vuorossa on ainakin Tampere KV 12.5., johon Lina on jo ilmoitettu. Myös Rauma KV 6.5. on harkinnassa. Lina ei ehkä ole ihan samaa mieltä näistä suunnitelmista, mutta onneksi tiedossa on parit näyttelytreenit, joihin mennä harjoittelemaan. Eilen tuli myös täyteen neljä viikkoa Linan juoksujen alkamisesta, joten ne saavat luvan olla ohi. Nyt täytyy vain toivoa, ettei Lina ala kehitellä masennusta ja valeraskautta tai mitään vakavampaa.

Koirien mielestä takapihalla on ihan liikaa lunta...

Nele vuorostaan pääsi maanantaina osallistumaan agilitytreeneihin. Rata oli valmennusryhmän rakentama ja siinä oli yhteensä 32 estettä. Taisin päästä Nelen kanssa esteelle 18 asti ja sitten keskeytettiin. Neleä ei kiinnostanut ja itseltäni meni hermot = erittäin toimiva yhdistelmä. Not. Heti alusta asti Nele kulki nenä maassa ja välillä jäi kesken radankin haistelemaan jotain. Oma agilitymotivaatio on ollut laskusuuntainen lähes koko talven, joten itsekin lähdin radalle aika huonolla fiiliksellä. Javan kanssa tällaisesta ei välttämättä olisi tullut niin näkyviä ongelmia, mutta Nele paineistuu ja siirtyy sijaistoimintaan heti, kun ohjaaja on vähänkin huonolla tuulella.

...joten kaivoin sinne polun

Ei kommentteja: