keskiviikkona, helmikuuta 08, 2012

No onkos tullut kesä...

Valitettavasti ei, mutta viime päivinä kesä on sattuneista syistä ollut mielessä. Näin ollen vastaankin Marjan kuvahaasteeseen kesäkuvilla. Eli tässä muutama blogissa aiemmin julkaisematon kuva ja pieni tarina niistä:

Huhtikuun lopulla Kankaanpäässä. Tuulisen päivän takia piha oli täynnä oksia ja Nele nappasi niistä yhden mukaansa. Pienistä asioista voi pieni koira tulla onnelliseksi.

Kesäkuun alussa Kaupin urheilukentällä. Java kävi Näsijärvessä uimassa ja tulimme nurmikolle lämmittelemään auringonpaisteeseen.

Pieni kesäsade kasteli kesäkuun puolivälissä Takahuhdissa. Olimme sateensuojassa pienessä metsikössä ja sateen tauottua lähdimme heinäpellon poikki polkua pitkin kohti kävelytietä. Kuva: Tytti Käyhkö

Pikkumusta neljättä päivää kotona (kuva otettu siis heinäkuun puolivälissä). Kaikkea piti maistaa ja valvomatta ei pikkuneitiä voinut parvekkeelle päästää. Tässä kiskotaan istuintyynyn kiinnitysnarua ihanan päättäväisesti.

Samainen parveke elokuun puolivälissä. Parvekkeesta oli koko kesän iloa koirille ja omistajalle. Varsinkin Java tykkäsi hengailla tuolilla nukkumassa ja katselemassa pihaan sekä kadulle.

Haastan blogini lukijat kaivelemaan viime vuoden kuva-arkistojaan. :)

Ei kommentteja: