lauantaina, syyskuuta 24, 2011

Putkeen!

Kävin eilen omatoimitreenaamassa koirien kanssa Tallilla.

Javan kanssa tein tokokokeen kenraaliharjoituksen. Seuraaminen meni oikein hyvin, samoin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Liikkeestä seisomisessa Java ei heti jäänyt seisomaan, vaan käveli perässä tai tarjosi kerran jopa maahanmenoa. Saatiin kyllä onnistuneitakin toistoja. Tokohyppy tehtiin ensin namialustan kanssa ja silloin Java hyppää esteen niin, että minun on helppo kävellä vierelle. Ilman namialustaa Java hyppää herkästi turhan lähelle estettä ja kiva siinä sitten tunkea itse vielä samaan paikkaan... Keskiviikkona tokoiltiin pikkukoiraporukalla Kalevassa ja silloin Java nousi kesken paikkamakuun. Syynä tähän oli luultavasti kylmyys, mutta halusin tehdä paikkamakuun varmuuden vuoksi vielä Tallilla. Tosin tässä kävi tietenkin niin, että unohdin koko liikkeen olemassa olon aivan totaalisesti eilen. Eli näillä mennään ja katsotaan miten huomenna käy.

Löysin Tallilta yllättäen uuden keinun ja sitä oli tietenkin pakko kokeilla Nelen kanssa. Ensimmäisillä kerroilla Nele selvästi epäröi ja kerran hyppäsi sivustakin, mutta pian Nele tajusi, että keinuhan onkin oikeastaan ihan kiva:Tein Nelen kanssa myös keppejä, jotka menivät molemmilta puolilta oikein hyvin.

Linan kanssa otin hieman putkea ja hienosti meni! Putki oli melko pitkä, mutta vielä suora ja Lina juoksi sitä aivan innoissaan.

Ei kommentteja: