tiistaina, joulukuuta 21, 2010

Päivityksiä sinne tänne

Näin joululomalla on ollut viimeinkin aikaa päivittää hieman blogia ja nettisivujaan. Tarkkasilmäiset ovat varmasti huomanneet, että tuohon oikeaan reunaan on koirien kuvien alle ilmestynyt hieman lisää tietoa: Javalle agility ja toko, Nelelle agility. Koirien esittelyn alta löytyy linkki koirien kotisivulle ja tapahtumakuviin, jossa on ja johon tulee kuvia erinäisistä koiratapahtumista, joihin kamerani kanssa eksyn. Näiden jälkeen on vielä linkki pikkukoirafoorumille. Kirjoittajan esittely kuitataan yhdellä lauseella, mutta tämän jälkeen on uutena linkki omille kotisivuilleni.

Tässä välissä pitää pikkuisen mainostaa myös blogilistaani, johon olen yrittänyt kerätä kiinnostavia koirablogeja. Useimmat blogit ovat tuttujen koiranomistajien, mutta mahtuu mukaan myös sellaisia, joita ei ole koskaan tullut tavattua livenä. Vinkkejä hyvistä koirablogeista otetaan aina vastaan ja jos joltakin tutulta löytyy koirablogi, joka ei ole vielä listassa niin ilmoitelkaahan tänne. :)

Eilen päivittelin koirien kotisivut ja sinne tuli mm. lisättyä useita kuvia galleriaan. Agilitytuloksiakin alkaa olla niin paljon, että päätin laittaa Javan tulokset omalle sivulle ja Nelen toiselle, jotta eivät ole yhtä ja samaa pitkää taulukkoa. Tänään vuorossa oli omat kotisivut ja vinkataan nyt tässä, että sieltä löytyy myös blogi, jossa kertoilen kaikista muusta paitsi koirajutuista. Tai no, lähinnä vain opiskelujutuista.

Ja loppuun on pakko vielä selitellä tuosta yläkuvasta, jossa Nele seisoo lumisen maiseman keskellä. Kuva ei omalla koneella todellakaan näytä noin suttuiselta, mutta näköjään Blogger tykkää vielä omatoimisesti pakata sitä lisää. Pikselimössöä, mutta ei voi nyt mitään.

Ei kommentteja: