lauantaina, joulukuuta 18, 2010

Ostoksia

Takana on tämän vuoden viimeinen kouluviikko ja olen taas koirien kanssa saman katon alla. Nyt kun opiskelujuttujen kanssa voi pitää hieman taukoa, ajattelin syventyä kirjatilaukseen, joka saapui jokin aika sitten:


Muuton takia koirien(kin) tavarat on pakattu varmaan talteen ja niinhän siinä kävi, että mukaan ottamani hoitoaine pääsi loppumaan. Tänään kävin läpi Kankaanpään eläintarvikeliikkeitä ja uskomattoman huonosti oli minkäänlaisia pesuaineita tarjolla! Toisella liikkeistä oli menossa muuttomyynti, joten annettakoon sille anteeksi, mutta kyllä huomasi taas miten paljon helpompaa isossa kaupungissa on. Jotain oli pakko saada, joten ostin Le Artisin Anti-plica hoitoaineen:


Samalla reissulla tuli hankittua koirille myös lohiöljyä, sillä tajusin jokin aika sitten, että olen vallan jättänyt öljyjen syöttämisen. Ei niin hyvä asia, kun miettii miten tärkeä juttu öljyt ovat erityisesti Nelen turkille ja molempien koirien tassuille varsinkin näin talvella. Täytyy lohiöljyn jälkeen harkita Nutrolin/Megaderm-kuuria molemmille.

Kaiken kaikkiaan tämä talven kylmyys ei ole yhtään omien koirien juttu. Java palelee kovasti ja alkaa tuntua, että sille pitäisi kohta pukea jonkinlainen haalari päälle. Mutta fleecehaalari melkein tarkoittaisi, että turkkia pitäisi lyhentää takkuuntumisen estämiseksi eikä saksiin koskeminen tunnu hyvältä idealta keskellä talvea. Yksi setti tossuja pitäisi ehdottomasti hankkia ja jonkinlaista tassurasvaa + sukat, kun anturat tarvitsisivat tehohoitoa.

3 kommenttia:

Saija kirjoitti...

En olekaan törmännyt tuohon tavoitteena huippukoira kirjaan. Kerro sitten millainen oli :D

Tanja kirjoitti...

Juu, raporttia tulee myöhemmin. :) Nopealla vilkaisulla näytti, että on enemmän pk-puolen juttuja, mutta toivottavasti omienkin koirien kannalta siitä ois jotain iloo. Kuitenkin kirjan mukaan jokainen koira voi olla huippukoira. :)

Marja kirjoitti...

Mä toivoin pukilta tota Korrien kirjaa. Jos ei paketista löydy niin raporttia kaipaan minäkin, että onko ostamisen arvoinen. :)