keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2010

Keinun 3 vaihetta

Lupasin treenipostauksessa laittaa opetusvideon keinuharjoituksistamme. Tosin varsinaisesta opetuksesta ei tässä tapauksessa voi puhua, sillä video lähinnä näyttää harjoitusvaiheet, joita ovat maksipöytä, minipöytä ja lopulta maahan asti. Nele on nyt maksipöytä vaiheessa, joskaan tänään emme laskeneet keinua kertaakaan pöydän päälle, vaan Nele harjoitteli kiipeämistä ylös. Kuten viimeksi kerroin, Nelellä on taipumus jämähtää keinun puoliväliin ja nytkin ylösmeno oli kovin jännää.

Mallikoirana videossa toimii Java, joka ei turhaan jännäile keinua:Kiitokset Tytille kuvaajana ja avustajana toimimisesta!

2 kommenttia:

noem kirjoitti...

Me treenataan Muusan kanssa vähän samalla tekniikalla, ja tosiaan uskon kyllä ihan hyviin tuloksiin. :) Meillä vaan vielä helpotetumpi versio aluksi, eli aidan siiveke on tuettu keinun alle. Aluksi niin että pysyi kokonaan pystyasennossa ja nyt Muusan kanssa muutaman sentin liikkumisvaralla.

Tanja kirjoitti...

Joo, en mäkään Nelen kanssa ihan noin radikaalisti lähde. :D Ensin meidän piti harjoitella pelkästään maksipöydällä oloa, kun sekin vähän jännitti. Nyt ois vuorossa juuri toi, että Nele kiipeäisi liikkumattoman keinun ylös eikä jämähtäisi puoleen väliin.