maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

Joka Koiran Sprinttimestaruus

Kaupin vinttikoiraradalla järjestettiin eilen Joka Koiran Sprinttimestaruus, johon olin ilmoittanut Javan ja Nelen. Molemmat juoksivat sarjassa alle 40cm koirat. Nelen vuoro oli ensin ja koska en täysin luota Nelen intoon seurata viehettä, jätin Nelen odottamaan lähtöpaikalle ja juoksin itse maalilinjalle. Sieltä huusin Neleä ja vauhdikkaasti tyttö lähti matkaan juosten 80m aikaan 9,10s.


Muutamaa koiraa myöhemmin oli Javan vuoro ja tällä kertaa päästin koiran itse matkaan, koska Java kyllä ajaa viehettä. Jos jättäisi vieheen puolivälissä ja palaisi luokseni, olisin erittäin onnellinen, mutta enpä usko, että siitä on koskaan pelkoa. Java juoksi 80m aikaan 8,95s (aika yllätys, että kovempaa kuin pitkäkoipi-Nele) ja suoritti lopussa asianmukaisen vieheen tapon, joka nauratti yleisöä.Oikein mukava tapahtuma ja kiitos pikkukoiraporukalle seurasta! Kaikkien koirat juoksivat hienosti ja hyvillä ajoilla. Tämän postauksen kuvat on ottanut Tytti, kiitos vielä kuvista! Myös omaan kameraan tarttui muutama kuva kisoista, jotka voi katsoa täältä.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Voi kun kaikesta hauskasta jää aina paitsi vaikka kaikkea kivaa tapahtuisi ihan tuossa vieressä. Täytyy ruveta seurailemaan ilmoituksia ja lähteä itsekin kisailemaan tai ainakin katselemaan kun muut kisailevat.

Kovaa ovat teidän haukut juosseet!