perjantaina, kesäkuuta 04, 2010

Hylätty, mutta hyvä sellainen

Vielä yksi kisaraportti tähän viikkoon. Seuraavia virallisia raportteja saatte odottaa juhannukseen, mutta mahtuu väliin vielä sentään toinen M&M Cup 2010 osakilpailu, joka on reilun viikon päästä.

Eilen iltapäivästä siirryimme taas Takujen kentälle Hervantaan. Olin ilmoittanut Javan vain agilityradalle, viime kisojen hyppyradasta yhä traumatisoituneena. Pääsin tosin näkemään myös tämän kertaisen hyppyradan, sillä saimme kisakirjamme takaisin vasta sen jälkeen. Helppo ei ollut nytkään ja sen verran paha putkiansa oli yhdessä kohdassa, että Java olisi todennäköisesti imeytynyt sinne, sillä jo agilityradalla putki koitui meidän kohtaloksi.

Tällä kertaa lähdettiin radalle ihan inhimilliseltä lähtöpaikalta eli aikalailla puolivälissä minejä. Agilityrata ei ollut mahdoton, mutta vaikea ja jo etukäteen aavistelin, että hylättyä parempaa on turha odottaa. Lähdössä tapahtui pieni ihme ja Java jäi suht nätisti odottamaan. Ei kylläkään jäänyt istumaan ja hiipi vähän perään, mutta ei niin pahasti kuin viime kisoissa. Lähtö onnistui juuri kuten olin suunnitellut, mutta keinulla mokasin taas itse enkä sanonut käskyä oikein, joten lentokeinuhan siitä tuli. Keinun jälkeen tehtiin erittäin hyvää rataa (mm. kierrot takahypyille onnistuivat hienosti) ja kepitkin onnistui loistavasti (pientä pomppimista Javalla kepeille vietäessä, mutta pahempaakin hyppimistä on nähty). Keppien jälkeen takaaleikkasin hypyllä ja tarkoitus oli suorittaa vielä edessäpäin oleva toinen hyppy, mutta jäin hieman Javan taakse ja rintamasuuntani vei suoraan kohti putkea, joten sinne Java säntäsikin. Nooh, aina ei voi onnistua. :) Puomilta vielä lopuksi täydellinen kontakti.

Hyllystä huolimatta olen oikein tyytyväinen rataamme. Tuli taas paljon parempi mieli kisaamisen suhteen, kun ehkä me sittenkin vähän osataan jotain.

Ei kommentteja: