lauantaina, syyskuuta 26, 2009

Mansen Murre

Tänään kisailtiin Mansen Murressa. Mentiin Kauppiin 9:30 ja n. tunnin päästä oli minijoukkueiden vuoro. Javan joukkueen vuoro tuli yllättävän nopeasti, oltiin heti kolmantena juoksuvuorossa.

Javan joukkueessa juoksi Javan lisäksi perhoskoira Wilmeri ja bichon frisé Siiri. Vieheen kohdalla sai päättää halusiko sen vai ei. Java oli vuorossa ensimmäisenä ja vaikka itse juoksin maaliviivalle, Java tuli käytännössä vieheen perässä. Suoritti taas tapon ja kuuluttajakin sanoi, että "tässä nähdään oikeaoppinen vieheen tappaminen". Hetken sain metsästää Javaa kiinni, kun hyppeli vieheen perässä niin innokkaasti. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin hyvä suoritus ja aikaa meni 9,23s (matka 80m).

Javan joukkue: Perhosvaikutus

Nelen joukkueessa juoksi Nelen lisäksi kääpiösnautseri Benny ja bichon frisé Putte. Nyt emme ottaneet viehettä, kun kaikki koirat juoksevat enemmänkin omistajan perään. Nelen vuoro oli toisena ja itse tosiaan huutelin Neleä maaliviivalta. Tuli todella vauhdikkaasti ja voitti ajallaan jopa Javankin: 8,98s.

Nelen joukkue: Karvakopla

Javan joukkueella ei ollut mitään erityistä pukeutumista, mutta Nelen joukkue oli vähän kuin "karhukopla". Nooralle suuri kiitos vaatteista!

Mitään tietoa ei ole miten joukkueet loppujen lopuksi sijoittuivat, ei päästy kärkikolmikkoon (voittajien yksilöajat olivat jotain 7 ja risat). Oli kuitenkin todella hauska päivä! Tässä vielä yhteiskuva meidän porukasta (kolmen joukkueen koirat ja yksi turistikoira):

Ei kommentteja: