perjantaina, toukokuuta 30, 2014

Kevätretki Isojärvelle

Pari viikkoa sitten, toukokuun 17. päivä, osallistuin Nelen kanssa Tappien kevätretkelle. Kevätretki suuntautui Isojärven kansallispuistoon eli samaan paikkaan, johon kävimme tutustumassa jo aiemmin pienemmällä porukalla. Sää oli retkipäivänä mitä mainioin, ehkä koirien kannalta jopa hieman liian lämmin, mutta pidimme taukoja sekä meno- että tulomatkalla ja pidemmän pysähdyksen teimme Kuorejärven laavulla. Koiria retkelle osallistui yhteensä kuusi Nele mukaan lukien. Java sen sijaan joutui jälleen kerran valitettavasti jäämään pois retkeltä.



Javan kanssa yhteislenkkeily on välillä raskasta, mutta ei Nelekään tällä retkellä aina näyttänyt parhaita puoliaan. Vain Rusina-villakoira oli Nelelle entuudestaan tuttu, muut koirat tavattiin nyt ensimmäistä kertaa. Nele oli aluksi innoissaan kaikesta, mutta retken edetessä teki hyvin selväksi, että tuntemattomien ei tarvitse tunkea liian lähelle. Ihan ymmärrettävää, mutta vähempikin ärähtely olisi riittänyt. Laavulla mietin hetken Nelen laittamista hihnaan makkaroiden syömisen ajaksi, mutta lopulta Nele käyttäytyi ihan hyvin, kun itse olin tarkkana, etteivät muut koirat tulleet lähelle silloin, kun käsissäni oli ruokaa.


 Kuvassa Nelen lisäksi westie Lily ja sekarotuinen Oliver


Kauniista ilmasta huolimatta kansallispuistossa näkyi hyvin vähän muita ulkoilijoita. Laavulla saimme olla melkein loppuun asti omalla porukalla ja juuri sopivasti ennen lähtöä paikalle tuli perhe, jolle jätimme valmiin nuotion.

 Paluumatkalla kohti Heretyn parkkipaikkaa

Nelen ja Rusinan kaverikuva



 Nelen mielestä hurjan pelottava silta

Ei kommentteja: