sunnuntaina, lokakuuta 20, 2013

Suunnitelmattomuutta

Nelen kahden kuukauden harjoitusohjelmaa on jäljellä vielä pari viikkoa. Kauhajoen agilitykisoihin asti kaikki meni lähes suunnitelman mukaan, mutta nyt on tullut poikettua suunnitellusta ihan kunnolla. Ensinnäkään en muistanut ottaa omaa pujottelua mukaan Tampereelle, joten kotona ei ole tehty minkäänlaisia pujotteluharjoituksia. Eikä olla treenattu kontakteja. Tälle viikolle olin suunnitellut pidemmän kisamaisen rataharjoituksen, mutta töiden ja muiden menojen takia en ehtinyt hallille.

Viime viikolla onnistuin saamaan Pian ja havannankoirat treeniseuraksi ja silloin tuli tehtyä nopea agilitytreeni ennen kiiruhtamista eläinlääkäriin Linan kanssa. Ei tehty suunnitelman mukaista treeniä, vaan lähinnä keinua pienen radan osana ja pujottelua yksittäisenä. Keinu olisi voinut mennä paremminkin, joten pitäisi nyt jotenkin ehtiä vielä käymään hallilla ennen ensi viikonlopun agilitykisoja (olettaen, että muistan huomenna ilmoittaa Nelen niihin). Ennen kisoja on Nelelle onneksi tiedossa keskiviikkona Anne Huittisen valmennus, joten saadaan edes jonkinlaista tuntumaa agilityyn, vaikka en ehtisikään omatoimitreenailemaan.

Kovasti agility nyt meinaa unohtua kalenterista, kun on ollut kaikkea muuta tekemistä eikä oikein ole ollut kiinnostusta lähteä hallin suuntaan. Ensi viikon agilitykisojen lisäksi olen ajatellut ilmoittaa Nelen vielä marraskuun kisoihin ja sen jälkeen jäädään jonkinlaiselle tauolle. Huittisen valmennuksissa haluan jatkaa ensi vuonnakin, mutta muuten voi olla, että taukoillaan nämä ikävät talvikuukaudet.

Ei kommentteja: