perjantaina, elokuuta 30, 2013

Vaatekaapilla

Alkuviikosta kävin läpi koirien turkinhoitovälineet, vaatekaapin ja lelulaatikon. Varsinkin jälkimmäisestä löytyi paljon kaikkea ylimääräistä, jolla ei tehdä enää mitään. Myyntiin lähteekin laatikollinen tarvikkeita: muutamat turkkiaineet, kampoja, parit setit tossuja, neljät takit, useampi hihna ja panta, leluja. Aion myydä myös isomman trimmauspöytäni, joka on pitkään ollut vain varastossa. Kotiin jää yhä näyttelyissä matkannut kokoontaittuva, pienempi trimmauspöytä. Ulkovarastoa siivotessa silmiin osui myös Linalle näyttelyitä varten hankitut rattaat, joilla ei ainakaan alkuperäisen idean mukaista käyttöä enää ole. Hetken mielessä kävi kyllä vaihtoehto laittaa Lina rattaisiin pitkälle ja reippaalle lenkille, mutta ehkä kahden koiran taluttaminen ja yhden työntäminen rattaissa olisi liian outoa...

Koirien vaatekaappia siivoillessa mietin samalla millaisia vaatteita koirani oikeastaan tarvitsevat ja tulin siihen lopputulokseen, että jokainen koira tarvitsee sadetakin, manttelin ja talvimanttelin. Javalla ja Nelellä on jo hienot Gessin sadetakit (kuva syksyltä 2010):


Linalle ostin oman sadetakin tiistaina. Olisin halunnut ylläoleviin takkeihin paremmin sopivan Rukan pinkin takin, mutta punainen Hurtan Pro-sadetakki sopi mallillaan Linalle paljon paremmin (ja oli helpompi pukea):


Koiristani vain Nelellä on mantteli. Tilasin joskus Javalle ja Nelelle HippieHoundista kevyesti topatut manttelit, joissa oli silkkivuori. Nele on pitänyt kyseistä takkia paljon eikä silkkivuori ole kestänyt tätä kulutusta, joten mantteli päätyi nyt roskikseen. Mutta ei hätää: Javalle aikanaan tilattu vastaava mantteli on mitoiltaan enemmän Nelen kokoa, joten Nele saa käyttää sitä. Tässä kyseinen takki Javan päällä:


Javan ja Linan kanssa suuntaan mantteliostoksille myöhemmin syksyllä. Myöskään talvimantteleita ei ole vasta kuin Javalla ja tässä kohtaa tiedänkin jo mitä aion ostaa Nelelle ja Linalle: ToppaPompat! Java sai oman Pomppansa jo syyskuussa 2009:


Erikoisvaatteiksi jäävät Javalle hankittu haalari ja kaikille koirille tarkoitettu Back On Trackin verkkoloimi.

Ei kommentteja: