perjantaina, elokuuta 30, 2013

Syksyn ensimmäinen valmennus

Ilmoitin Nelen syyskaudeksi Anne Huittisen keskiviikkovalmennuksiin ja treeniajaksi saimme kuukauden viimeisen keskiviikon klo 20-22. Myöhäinen aika on hyvä töiden kannalta, koska tarvittaessa ehdin iltavuoron jälkeen hakea koiran kotoa ja suunnata hallille. Toki treenipäiviksi olisi parempi yrittää saada aamuvuoro tai vapaa, jotta ehtii hieman levätä ennen ratatreeniä.

Tänä keskiviikkona oli ensimmäinen valmennus ja tehtiin pieni 36 esteen rata:


Neleltä melkein loppui vire ja ohjaajalta kunto, mutta selvitettiin koko rata - ei tosin menty kaikkea kerralla, vaan pätkissä. Haastavin kohta radalla taisi olla esteet 10-11, koska putken väärä pää oli houkuttelevan lähellä ja sinnehän Nele meni. Tällaista pitäisi joskus harjoitella omatoimitreeneissäkin. Muuten rata oli vaikeista paikoista huolimatta pitkälti oikeiden ohjaustekniikoiden valintaa (esimerkiksi esteillä 30-31 toimi paremmin valssi kuin persjättö tai takaaleikkaus).

Näillä näkymin Nelen (ja vähän Javankin) syksyn ja talven agilityt tulevat olemaan vain Annen ke-valmennuksia, ehkä jotain treenivuoroja ProCanikselta ja uudesta Agi.fin agilitykoulutuksesta. Näiden lisäksi tietysti omatoimitreenaillaan. Säännölliseen treenipaikkaan en yritä saada yhtäkään koiraa, koska aion nyt viimeinkin pitää talvitaukoa viikkoryhmistä.

Ei kommentteja: