lauantaina, huhtikuuta 09, 2011

Hiekkakuopalla ja muita kuulumisia

Blogi on viettänyt hiljaiseloa ja kuukausikin ehti välissä vaihtua jo huhtikuuksi. Syynä hiljaisuuteen on tietenkin ollut omistajan työharjoittelu ja tuntuu, ettei ole ehtinyt käydä kotona kuin nukkumassa. Agility- ja koulutusjuttuja kirjoittelen myöhemmin, mutta ensin muutama kuva.

Viime lauantaina teimme pikkukoiraporukalla yhteislenkin Kangasalan hiekkakuopalla. Kuopalla pääsi liikkumaan hyvin, vaikka tietenkin oli märkää, mutta maa onneksi vielä sen verran jäässä, ettei hiekkaa jäänyt koiriin ihan mahdottomasti. Otin molemmat koirat mukaan ja Java sai nauttia "vapaudesta" jälkiliinan kanssa, josta kaikki lenkkeilijät taisivat vuorotellen pitää kiinni, kun itse otin kuvia.

Kevät kastelee turkin

Lunta riitti vielä paljon

Java ja havannankoira Simo ovat katsoneet liikaa Matrix-elokuvia

Java yritti naamioitua paikalliseksi mangustiksi

Lenkillä oli yhteensä yhdeksän koiraa ja kerrankin saatiin kaikki kuvaan!

Osaa Javakin poseerata

Tällä viikolla koirat ovat arkena päässeet maksimissaan puolen tunnin lenkille, kun työaikojen takia ei ole pystynyt parempaan. Onneksi kumpikaan ei ole vielä kiipeillyt pitkin seiniä eikä koirien ole tarvinut edes olla yksin kotona, vaan ovat viettäneet päivät Hervannassa hoidossa. Ja mikäs siellä ollessa, kun heti löytyi ihana aurinkopaikka:


Tänään koirille oli viimein tiedossa pidempi lenkki, kun lähdimme Tytin ja Janan kanssa Niihamaan. Alkuperäinen lenkkisuunnitelma vaihtui lähes heti, kun allekirjoittanut oli jättänyt saappaat kotiin ja edessä oli valtava vesilätäkkö. Muutenkin koko lenkki oli enemmän tai vähemmän sähläämistä ja säätöä innokkaiden koirien kanssa, mutta parkkipaikalla Java malttoi hetkeksi pysähtyä kameran eteen takanaan ihanan sininen taivas:

Kuva: Tytti Käyhkö

Ei kommentteja: