sunnuntaina, joulukuuta 04, 2011

Pesä

Eilen harkitsin hetken, josko olisin lähtenyt Nelen kanssa agilityn epiksiin SDP:lle. Nelen kanssa pitäisi harjoitella keppejä ja keinua kisatilanteessa, joten sinänsä epikset olisivat tehneet hyvää, mutta yhtään ei innostanut se, että epiksissä menisi taas useampi tunti ja vain yksi koira saisi tekemistä. Joten episten sijaan suuntasin koirien kanssa ensin shoppailemaan (tämä tarkoitti koirille tylsää autossa odottelua) ja sen jälkeen metsälenkille.

Ostin koirille M&M:stä Bio-Groomin Silk Cream Rinse hoitoaineen, jota olen aiemminkin käyttänyt turkkeihin. Täytyy kokeilla sitä huomenna Linan turkkiin, vaikka totuus on, että kohta Linaa varten pitää ostaa ihan kunnon pesuaineet. Käväisin myös M&M:n lähellä olleessa Hong Kong-myymälässä ja mukaan tarttui peti, jollaista olen etsinyt Javalle:

Lämmin pesä Javalle

Javan lisäksi myös Lina on välillä nukkunut pesässä, Nele sen sijaan ei ole tainnut mennä sinne kertaakaan. Tällä hetkellä koirillani on viisi erilaista petiä, joten tässähän voisi hyvin lisätä laumaa vielä kahdella. :)

Laitetaan tähän samaan vielä kuva tossuista, jotka ostin jo aiemmin. Bongasin tossut harjakoirafoorumin kirppikseltä ja onneksi kukaan muu ei ollut vielä ehtinyt varata niitä. Kuvassa tossut ovat Javalla vain nopeassa testissä, joten vasta pakkasilla selviää onko niistä mihinkään vai tippuvatko heti tassuista.

Näyttää kuin Java liikkuisi...oikeasti Java jäi tähän asentoon, kun tossut laitettiin

Tänään treenailin kaikkien koirien kanssa hieman agilitya. Nelen kanssa otin keinua, joka ei ehkä mene ihan niin hyvin kuin pari viikkoa ennen kisoja voisi toivoa. Välillä Nele menee keinun oikein hienosti, välillä taas jää empimään. Tuntuu, että keinulla on nyt tullut ehkä vähän takapakkia. Java sai juosta muutaman esteen ihan huvin vuoksi, täytyy nyt katsoa ilmoitanko Javaa kuitenkaan kisaamaan tänä vuonna. Silmätippojen varoaika ehtii loppua ennen kisoja, mutta.... Linan kanssa tein putkea, johon yhdistettiin myös pari hyppyä (luonnollisesti ilman rimoja). Lisäksi otettiin eteenlähetystä. Linan innokkuus on aivan ihanaa katseltavaa, kunpa ei nyt hukattaisi sitä mihinkään!

2 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Tuutteko tekin Tamskin kisoihin 17.12? Jos niin voitas tehdä sopimus että uusitaan heinäkuisten kisojen hypärin tulokset! ;)

Tanja kirjoitti...

Kyllä mä aattelin, että tultaisiin. Ainakin Nelen kanssa, kunhan vaan muistan ilmoittaa. Tulosten uusinta kuulostais aika hyvältä, pitää sitä tavoitteita olla. :P