lauantaina, maaliskuuta 12, 2011

Pikkukoirista yhdistys

Tampereen seudun koirayhdistysten määrä kasvoi tänään yhdellä, kun Tampereen Pikkukoirat ry aloitti toimintansa. Taustatöitä ja valmisteluja on tehty tammikuun lopusta asti ja menneet pari viikkoa olen tehnyt kiireellä valmiiksi yhdistyksen kotisivuja sekä keskustelufoorumia. Seuraavaksi lyhyt esittely yhdistyksestämme:


Tampereen Pikkukoirat ry (TaPit) on tammikuussa 2011 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on ”edistää, kehittää ja ylläpitää yhteistoimintaa säkäkorkeudeltaan tasan tai alle 43 cm koirille omistajineen”. TaPit järjestää jäsenilleen monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Erilaisten kurssien lisäksi tarjolla on esimerkiksi kilpailuja, valmennuksia, yhteislenkkejä ja retkiä. Uutena toimintamuotona käyntiin pyörähtävät myös lajeihin tutustumiset, joiden avulla voi etsiä omaa paikkaansa koiraharrastusviidakossa. Toimintaa suunnitellessamme pyrimme huomioimaan jäsenten toiveet ja kiinnostuksen kohteet. (Lainaus)

Olen mukana uuden yhdistyksemme hallituksessa, vastaan kotisivuista ja toimin ylläpitäjänä foorumilla. Odotan innolla mitä kaikkea saamme yhdistyksen kautta järjestettyä, ainakin tällä hetkellä suunnitelmat näyttävät oikein hyvältä.

Käykäähän tutustumassa yhdistyksemme kotisivuihin osoitteesssa www.tapit.fi

Ei kommentteja: