sunnuntaina, heinäkuuta 04, 2010

Agirotu 2010 Finnish Open

Javan kanssa osallistuin eilen Agirodussa Finnish Open-kisaan, joka oli muuten tavallinen kolmosluokan kisa, mutta 25 parasta pääsi vielä finaalikisaan, jossa kisattiin avoimen SM:n voitosta. Minikolmosia oli kisassa n. 100 ja Tuorlan ratoihin verrattuna rata oli nyt paljon haastavampi. Lähdimme radalle ensimmäisessä kolmanneksessa ja keppeihin asti kaikki meni todella hyvin. Kepit Java aloitti ensin väärin ja lopussa ei taaskaan pujotellut loppuun, vaan tuli toiseksi viimeisestä välistä pois. Näistä kymppi ja korjailujen takia menimme 4 sekuntia yliajalle. Radan vaikeus näkyi siinä, että n. 100 koirakosta puolet sai hylätyn, 48 sai tuloksen ja vain 16 nollan. Javan tulos riitti sijaan 42.



Koko Agirotu-viikonlopuksi on luvattu melkoiset helteet ja eilisissä kisoissa onnistuinkin polttamaan itseni. Javalla oli myös kuuma, mutta onneksi häkissä pääsi varjoon ja tuuli puhalsi sopivasti läpi vähän viilentäen. Saa nähdä miten Nele pärjää tänään joukkuekisassa, kun on luvattu melkein 30 astetta.

Kristalle iso kiitos videosta ja seurasta! Oma pokkarini sanoi jostain syystä sopimuksen irti, joten olen nyt kokonaan ilman videointimahdollisuutta.

Ei kommentteja: