lauantaina, joulukuuta 14, 2013

Talvivaatetus

Blogi on viettänyt hiljaiseloa, kun työvuorot ovat haitanneet tietokoneella istumista ja toisaalta ostin tässä välissä itselleni joululahjaksi uuden tietokoneen, jonka käyttö on vaatinut hieman totuttelua. Vasta tänään sain koneeseen asennettua kuvankäsittelyohjelman, jolla muokata tämän postauksen kuvat. Itse postaus tuli kirjoitettua jo alkuviikosta... Tietokone ei ole viime aikojen ainoa ostos, vaan myös koirat ovat saaneet joululahjoja.

Pari kuukautta sitten ostin Javalle ja Linalle Hurtan pusakat, mutta en ole ollut niihin täysin tyytyväinen. Javalle pusakka ei istunut kunnolla ollenkaan, vaan nousi jatkuvasti takaosasta ylös eikä Java edes liikkunut se yllä normaalisti. Joten suuntasin Javan kanssa Mustiin ja Mirriin hakemaan uutta, paremmin istuvaa vaatetta ja päädyin nyt Hurtan talvimantteliin. Väriksi valikoitui kaunis karpalonpunainen.

Linalle Hurtan uudempaa mallistoa oleva pusakka sopi paremmin, mutta sen pukeminen on hankalampaa kuin manttelin. Tällä hetkellä Linalla on koiristani vähiten turkkia ja suurin tarve vaatetukselle, joten ulos lähtiessä Javan talvimantteli päätyikin Linan päälle, sillä se oli mukavan nopea pukea ja kooltaan sopiva Linalle. Kiristyvien pakkasten myötä jouduin kuitenkin miettimään miten ratkaisen kaikkien koirien pukeutumisen ja niinhän siinä kävi, että ostin vielä toisen Hurtan talvimanttelin. Lina sai pitää karpalonpunaisen manttelin ja Javalle ostin siniharmaan manttelin.Melkoiseksi säätämiseksi meni tämä koirien pukeminen, mutta nyt olen ainakin tyytyväinen ostoksiini. Pusakat laitan myyntiin, kun muuten jäävät pyörimään laatikon pohjalle.

Shoppailu ei sentään vielä päättynyt tähän. Listasin aiemmin koirien vaatekaapin sisältöä ja silloin jo päätin hankkia koirille talveksi ToppaPompat. Tai siis lähinnä Nelelle ja Linalle, kun Javalla on jo omansa. Viime viikolla päädyin kuitenkin siihen, että vain Nele saa ToppaPompan. Lina saa tarvittaessa käyttää Javan takkia, sillä ToppaPompat ovat käytössä sellaisten pakkasten aikaan, jolloin on muutenkin järkevää viedä vain kaksi koiraa kerrallaan flekseissä (pystyvät liikkumaan koko ajan toisin kuin lyhyissä nahkahihnoissa) ulos. Näin ollen kävin ainoastaan Nelen kanssa Koiranpäivissä sovittamassa takkeja ja keskiviikkona hain Nelelle oman, punaisen, ToppaPompan. Kylmien pakkaspäivien ulkoilujen lisäksi takki pääsee aivan varmasti käyttöön agilitytreenien yhteydessä.Näillä vaatetuksilla pärjätään toivon mukaan mahdollisimman pitkälle!

Ei kommentteja: