sunnuntaina, marraskuuta 17, 2013

Haralanharjulla

Taas on kaksi vapaapäivää käytetty tehokkaasti ulkoillen. Työpäivinä, erityisesti iltavuorojen aikana, lenkkeily jää helposti lähiseutujen kiertelyksi ja kyllä sen koirista jossain vaiheessa huomaa, että energiaa on vähän turhankin paljon.

Lina kanssa reippailin perjantaina Sulkavuorella. Tai "reippailla" on väärä sana, kun itse yritin kävellä hitaasti ja Linaa koko lenkki tuntui vain ahdistavan. Muutaman kerran Lina yskähteli. Kovin hyvältä tämä tilanne ei näytä, mutta odotellaan nyt seuraavaan kontrolliin ennen suurempia analyyseja... Javan lenkkivuoro tuli illalla, kun suunnattiin Kauppiin kera Hila-norwichin ja Jana-koikkerin. Tällä reissulla keskityttiin puhtaasti lenkkeilyyn ja yleiseen kuulumisten päivittämiseen. :)

Suurimmat kuntoilut sai kuitenkin Nele, jonka kanssa olin torstaina kätköilemässä Kangasalan Haralanharjulla. Noin kolme tuntia käveltiin metsässä kätköjen perässä ja kiivettiin ihailemaan maisemia näkötornille. Seuraksi lähti taas Rusina-villakoira omistajansa kanssa. Koko reissun saldona oli 11 löytynyttä kätköä!


 Haralanharjun näkötorni

 Kuvasin Topeliuksen muistomerkkiä, kun kuvaan ilmestyi harjakoira

Nelen mielestä näkötorni oli kaikin puolin kamala paikka: ensin piti kiivetä ylös (osan matkaa Nele tuli sylissä), sitten oltiin korkeuksissa ja lopulta piti vielä omatoimisesti laskeutua alas

 Näkymät ylhäältä olivat upeat

Geokoira kätköllä

Ei kommentteja: