perjantaina, maaliskuuta 29, 2013

Huonoa tuuria

Viime viikon keskiviikkoiltana tarkoituksena oli viimein suunnata Anne Huittisen valmennukseen Nelen kanssa, mutta tulinkin taas kipeäksi. Miten uskomattoman huonoa tuuria! Iltapäivään asti olin siinä luulossa, että jaksan treenata, mutta kun kuume nousi ja nousi, oli pakko jäädä sohvalle peiton alle. Yritin myydä vuoroani, mutta kukaan muukaan ei halunnut treenaamaan niin lyhyellä varoitusajalla. Seuraava valmennuskerta on tiedossa jo viikon päästä, katsotaan pääsisinkö silloin hallille saakka.

Noin muuten tilanne agilityn suhteen on se, että Lina ja Nele lopettavat nykyisissä ryhmissään. Asia varmistui aika pian sen jälkeen, kun olin kirjoittanut tänne pohdintoja tämän hetken harrastustilanteesta. Molempien koirien ryhmät jatkuvat vielä huhtikuun ajan, jonka jälkeen Nelen ryhmä loppuu kokonaan ja Linan ryhmässä jatkan vain kouluttajana. Alun perin ajattelin, että yritän saada Linalle kesäksi ryhmäpaikan TamSKilta, mutta kovin näyttää ryhmien tilanne siellä täydeltä. Harmittaa melkoisen paljon, ettei kumpikaan koirayhdistys, jossa olen jäsenenä, pysty näillä näkymin tarjoamaan Linalle agilityn treenipaikkaa.

Nelelle en ole edes hakenut uutta ryhmäpaikkaa, vaan ajattelin tyytyä kesän ajan omatoimitreeneihin ja mahdollisesti vierailevien agilitykouluttajien koulutuksiin. Linan kohdalla täytynee tehdä samoin... Ylipäänsä ajattelin tosin vähentää rahan kulutusta agilityyn, kun tuntuu, että tämä koiramaailman golf vie tällä hetkellä sen vähäisenkin varallisuuden.

Ei kommentteja: