lauantaina, toukokuuta 05, 2012

Iloinen mieli

Sain sekä Tainalta että Anskulta hyvän mielen haasteen, johon toki pitää vastata. Tästä on kyse:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Aloitetaan kolmesta olennaisimmasta ja jatketaan sitten satunnaisessa järjestyksessä:

1. Java, joka tulee sohvalle viereen nukkumaan ja joka katsoo niin viattomasti lelu suussa, että voitaisiinko leikkiä.

2. Nele, maailman hassuin harjakoira, joka haluaa aamulla keskustella, kun on muka nukuttu liian pitkään ja joka laittaa pään syliin silloin, kun elämä on kurjaa.

3. Lina-pentunen, jolla ei taida huonoa päivää ollakaan. Linan pienille, hassuille tempauksille tulee naurettua lähes päivittäin.

4. Hihnattomat lenkit, jolloin koirat saavat mennä kuten haluavat eikä kukaan kompastele hihnoihin.

5. Oma parveke, johon voi laittaa kesäkukkia, yrttejä, grillin... Koirienkin kannalta hyvä juttu ja on ihana nähdä miten ne viihtyvät kesällä ulkona katselemassa kadulle.

6. Hyvä kahvi / punaviini / suklaa. Onko mitään parempaa kuin hyvä kahvi aamulla tai lasillinen hyvää punaviiniä pitkän työviikon jälkeen? Suklaa nyt on itsestäänselvyys.

7. Kevät, joka alkaa maaliskuussa, vaikka mikä olisi. Vuodenajoista ehdottomasti paras ja pitkän, kylmän talven jälkeen niin tervetullut.

8. Tärkeät ihmiset - koiralliset ja koirattomat. Hyvässä seurassa ei voi olla huonolla tuulella.

9. Kiireettömyys. Vapaapäivät, kun ei tarvitse tehdä mitään eikä sännätä mihinkään, vaan saa olla kotona ja tehdä pitkän aamulenkin sekä juoda kahvia aivan rauhassa.

10. Onnistuminen. Koulussa, töissä, treeneissä, kisoissa, elämässä.

Kymmenen kohtaa saa riittää ja seuraavaksi haastan mukaan Marjan, Nooran, Saaran, Anun ja Saijan.

Javan mielestä lelu tuo hyvän mielen

Ei kommentteja: