torstaina, maaliskuuta 08, 2012

Kuvattu

Tänään Nele pääsi tai ehkä omasta mielestään pikemminkin joutui luustokuvaukseen. Tulin eilen koirien kanssa Kankaanpäähän ja tänään iltapäivällä meillä oli kuvausaika varattuna eläinlääkäri Kari Ventelälle. Nelen lisäksi kuvattiin havannankoira Simo, vesikoira Kerttu ei valitettavasti päässyt paikalle.

Ensimmäisenä kuvausvuorossa oli Simo, joten Nelen kanssa jouduin hetken odottelemaan. Neleä jännitti kovasti ja rauhoitteen laittaminen ei onnistunut ihan niin hyvin kuin Simon kanssa. Kuvaukseen taisi mennä vajaa tunti per koira, jonka jälkeen Ventelä kävi molempien koirien kuvat kerralla läpi. Nelen lonkat Ventelä arvioi B:ksi ja kyynärät 1/0. Nämä kuvat lähtevät Kennelliittoon arvioitavaksi ja sieltä vasta saa virallisen tuloksen, joka tulee Koiranettiin näkyviin. Selkä kuvattiin epävirallisesti ja se oli onneksi ok. Kaiken tämän lisäksi Nele sai kuvauksen yhteydessä myös hammaskiven puhdistuksen.

Nelen selkäkuvat:Luustokuvaus maksoi 141,90. Nele sai kuvauksen jälkeen herätteen, mutta silti lähdin kotiin melko sekavan koiran kanssa. Nele-reppana pissasi alleen jo eläinlääkärissä ja on nyt myöhemmin kuolannut jonkin verran. Nyt onneksi nukkuu ihan rauhallisesti sohvalla ja eiköhän elämä taas kohta voita. :)

Ei kommentteja: