torstaina, kesäkuuta 09, 2011

Jäljestyksen alkeita

Blogissa on ollut vain yksi postaus tunnisteella "jälki", mutta tulevaisuudessa niitä tulee toivon mukaan lisää, koska pääsin Nelen kanssa mukaan yhdistyksemme jälkikurssille. Ensimmäinen ohjattu treenikerta oli eilen.

Aluksi saimme kuulla hieman eri jälkityypeistä ja katsoimme yhden mallisuorituksen. Tämän jälkeen jokainen talloi omalle koiralleen neliömetrin kokoisen alueen ja heitteli sinne sopivan määrän nameja. Ja sitten koira töihin:Nele etsi nameja tyypilliseen tapaansa eli hitaasti ja tarkasti. Hyvin pysyi tallotulla alueella. Seuraavaksi olisi tarkoitus harjoitella tätä samaa omatoimisesti ennen seuraavia ohjattuja treenejä, jotka ovat kahden viikon päästä. On itsestäänselvää, että omatoimiharjoittelussa myös Java pääsee kokeilemaan jälkeä. Käytännössä jälki on meille vain hauska harrastus kerrankin ilman kisatavoitteita, vaikka mejässä pääsisi kai kisaamaan muutkin kuin pk-rotuiset.

Loppuun vielä tänään Nelestä otettu kuva, kun turkki on juuri pesty. Uusi hoitoaine jättää turkin mukavan tuntuiseksi (edellinen jätti tahmeaksi) ja tuntuu, että pahin takkuuntuminen on taas hetkeksi ohi.

Ei kommentteja: