lauantaina, huhtikuuta 17, 2010

Lempäälän möllikisat

Nelen kanssa kävimme tänään möllikisaamassa Best In Areenalla, joka sijaitsee Lempäälässä ja jonka väittävät olevan Suomen suurin koiraurheilukeskus. Viimeisimmästä Koiramme-lehdestäkin löytyy artikkeli ko. paikasta. Ei ollenkaan huonompi halli ja keinonurmipohja tuntui varsin kivalta liikkua.

Minimölleihin oli yli 10 osallistujaa (olisiko ollut 12) ja Nelen vuoro oli heti alkupäässä. Rata oli helppo ja mukavan pitkä. Onnistuttiin silti keräämään 20 virhepistettä ja vähän yli 5 sekuntia yliaikaa. :) Jälkimmäinen tuli puomilla, kun Nele epäröi ja jouduimme ottamaan aloituksen pari kertaa uusiksi. Lisäksi parilta hypyltä tuli kielto, joka menee huonon ohjauksen piikkiin. Kaiken kaikkiaan olen kisasuoritukseen varsin tyytyväinen ja tulosten mukaan pääsimme jopa sijalle 4.



Oman vuoron jälkeen erehdyin kokeilemaan reunassa olleita harjoitusesteitä, joista löytyi myös puomi. Nele lähti puomille taas pienen epäröinnin jälkeen ja tottakai piti käydä niin, että alastulolla puomi tärisi Nelen alla. Tämän jälkeen Nele ei tietenkään suostunut menemään enää puomille, että voikin olla huonoa tuuria! Onneksi maanantaina on treenit tutulla hallilla tutun puomin kanssa ja toivottavasti siellä kaikki menee taas ongelmitta.

Ei kommentteja: