perjantaina, huhtikuuta 16, 2010

Java - vuoden 2009 mini-agilitytulokas

En olekaan tainnut vielä täällä kertoa, että Java voitti seuramme TamSKin "Vuoden koira 2009" kilpailussa mini-agilitytulokkaan tittelin. Kovin tiukka kisa ei tänä vuonna ollut, sillä meidän lisäksi siihen osallistui vain yksi toinen koirakko. Javalle pisteitä kertyi 43 ja toiseksi tullut sai 30. Voiton kunniaksi kirjoitin Javasta jutun seuramme Koiranleuka-lehteen ja ensi viikon vuosikokouksessa jaetaan vielä jonkinlainen palkinto. Seuraavassa pieni tarina Java-neidistä, joka siis ilmestyi Koiranleuan numerossa 1/2010:

  (Klikkaa kuva suuremmaksi!)

Voitto on todella hieno asia, sillä agilitytulokas on luultavammin ainut sarja, johon Javan kanssa oli mahdollista edes osallistua. Vuoden agilitykoirassa jyräävät SM-kisaavat rotukoirat, joten sinne meillä ei ole asiaa enkä usko, että koskaan tullaan tokossa pärjäämään niin hyvin, että ilmoittaisin Javan vuoden tokokoirakisaan.

Tällä hetkellä Java pitää pientä taukoa agilitysta. Koirat saivat hieronnan taas tänä tiistaina ja Java on yhä vaan kireä etuosastaan, joten pidämme nyt ainakin tämän loppukuun taukoa ja samalla Java alkaa käyttää BoT-takkiaan säännöllisesti. Nelellä oli myös pientä kireyttä, mutta on noin yleensä ottaen ollut hyvässä kunnossa. Nele ei taukoile ja huomenna onkin taas yksi koetus edessä, kun suuntaamme ihan uuteen halliin möllikisaamaan...

Ei kommentteja: