maanantaina, joulukuuta 07, 2009

Tavoitteita ja suunnitelmia

Seuraavaksi haaste kaikille blogini lukijoille. Haastan teidät paljastamaan vuoden 2010 tavoitteenne! Koiriin liittyvät siis, vaikka toki voi halutessaan muutkin kertoa. ;) Vastatkaa haasteeseen kommentoimalla tähän tai kirjoittamalla omaan blogiinne (ja heittäkää kommentti silloinkin, että tiedän käydä lukemassa).

Itse rakastan kaikenlaista suunnittelua ja listoja. Tavoitteiden saavuttaminen on myös oikein mukavaa, kun ensin ollaan tehty töitä niiden eteen ja loppuvuodesta voi katsoa mitä toteutui ja mitä ei. Vuodelle 2009 suunnittelemani tavoitteet toteutuivat varsinkin agilityn osalta, tokon suhteen eivät oikeastaan. Mutta seuraavaksi pientä listausta mitä voitaisiin vuonna 2010 tehdä:

Java

- Agilityssa jatketaan säännöllistä treenaamista ja osallistutaan kisoihin. Todennäköisesti Java nousee alkuvuodesta kolmosiin (ellei tehdä piiitkää hyllyputkea), mitä enempää ei agissa voida saavuttaa. En kuitenkaan aio lopettaa kisaamista siihen, vaan lasketaan sen jälkeen huviksemme nollia, jos niitä tulee.
- Nyt kun tokoinnostus on löytynyt, niin voisin keväällä mennä uudestaan kurssille ja yrittää treenailla suht säännöllisesti. Jos osaamista löytyy, niin voisimme kokeilla paria koetta kesällä (jossain hyvin kaukana Tampereelta).
- Opetellaan nouto.
- Voisin harkita, että teen jotain Javan lintuongelmalle vihdoin ja viimein. Se vain ei ole niin helppoa...
- Mahdollisesti silmätarkki.

Nele

-Agilityn osalta jatketaan säännöllistä treenaamista ja harkitaan kisoja. Jos Nele oppii ja uskaltaa mennä kaikki esteet, voisin miettiä kisadebyyttiä juhannuksena Tuorlassa (olettaen tietysti, että ylipäätään mennään sinne). En kuitenkaan ota mitään paineita kisaamisesta, koska Nelen kanssa ei voi kiirehtiä.
- Voisin viimeinkin mennä Nelen kanssa tokokurssille. Mahdollisesti keväällä Tamskin jatkoryhmään, joka tarkoittaisi, että opetan alkuvuodesta Nelelle sivulletulon, paikalla seisomisen ja vahvistan reilusti Nelen nyt osaamia käskyjä.
- Käydään mätsäreissä, jos ovat lähellä. Voisin myös miettiä osallistumista harjakoirien Club Shown Pet-luokkaan.

Molemmat

- Opetellaan ohittamaan muut koirakot hiljaa ja nätisti.
- Kaivan naksuttimen laatikosta ja otetaan se käyttöön.
- Keväällä voisin aloittaa taas jäljen teon, koska varsinkin Nele tuntui olevan hyvä siinä. Javalle tekisi hyvää oppia keskittymään metsässä.
- Mahdollisimman pian fyssarille ja jos ei mitään erikoista, niin säännöllisesti hierojalle.

Jotain jäi varmaan puuttumaan, mutta tässä ainakin tärkeimmät. Nyt haluan kuulla lukijoideni tavoitteet!

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Mäkin olen noita listoja tehnyt. Kiva sitten katsoa mitä on tehnyt ja kuinka hyvin on tavoitteet onnistunut saavuttamaan. Tässäpä on linkki uuteen listaan. http://sheltti.ajatukseni.net/2009/12/08/vuosi-2010/

TyttiKayhko kirjoitti...

Haaste hyväksytty ja tehty http://grid.blogit.fi/tavotteita-vuodelle-2010/

Maikku kirjoitti...

No niin, haasteeseen vastattu Nipsun ja Wilmerin blogissa (http://wilmerijanipsu.blogit.fi/)

noem kirjoitti...

Haasteeseen vastattu! --> www.valkopippuria.blogspot.com

Unohdettu hymy kirjoitti...

Kyllä täällä luetaan ;). Minä teen haasteen tässä kun nähdään miten tuon Nugan osalta käy. Mutta lähdenpäs heti tekemään Nalan osalta sitä... elikkä http://nugajanala.blogspot.com/