perjantaina, heinäkuuta 28, 2023

Pitkästä aikaa

Vuodesta 2009 olen kirjoittanut koirien blogia aina vuosittain, kunnes nyt yhtäkkiä tuli jopa puolentoista vuoden tauko! Hämmentävää, mutta kertonee jotain tämän hetkisestä tilanteesta.

Tilda elää nykyään leppoisaa kotikoiran elämää, johon kuuluu säännöllinen hieronta noin puolentoista kuukauden välein. Välillä Tilda on paremmassa kunnossa, välillä (varsinkin talven liukkailla) huonommassa kunnossa. Pitkiä lenkkejä ei enää tehdä, mutta pidetään kuitenkin pikkukoiran lihaskunnosta huolta.


Yhdessä asiassa Tildan elämä on kuitenkin muuttunut tämän tauon aikana: Tildasta on nimittäin tullut viiksivallu! Lueskelin jossain vaiheessa koirien tuntokarvojen leikkaamisesta kuonon trimmaamisen yhteydessä ja tulin siihen lopputulokseen, ettei niiden leikkaaminen pois ehkä olekaan niin ok kuin tähän saakka on annettu ymmärtää. Tästä johtuen Tilda on saanut pitää viiksensä, vaikka muuten olen yrittänyt yhä trimmata kuonoa harjakoirien malliin, sillä esimerkiksi silmien aluset värjäytyvät helposti ruskeiksi.

Tilda ja viikset (kuva otettu kesäkuun lopussa)

Ei kommentteja: