sunnuntaina, helmikuuta 09, 2020

Hei taas me harrastetaan!

Me palattiin agilityyn! Taukoa tuli lähestulkoon puolitoista vuotta, mutta minkäs teet, kun ensin parantelet koiraa, sitten itseäsi ja kaiken päälle tulee vielä talvikin. Vuodenvaihteen jälkeen alkoi kuitenkin tuntua siltä, että tilanteeseen on tultava muutos.

Olen pitänyt paljon Anne Huittisen treeneistä SDP:llä, mutta fakta on, että täältä on Lempäälään matkaa, vaikka moottoritietä pitkin sen ajaa nopeasti. Olenkin katsellut vaihtoehtoja lähempää kotia, koska varsinkin näin talviaikaan pitkä ajomatka mahdollisesti huonossa kelissä huolestuttaa. Yhä vieläkään en koe, että vapaa-aikaa olisi riittävästi talkoiden tekemiseen, joten päätin kysyä löytyisikö ryhmäpaikka Tähtitekniikalta, jonka treenihalli sijaitsee Ylöjärvellä.

Ja niin siinä kävi, että saatiin paikka. :) Kouluttajana meillä on Johanna Wüthrich ja treeneissä käydään keskiviikkoisin. Virallisesti ryhmäpaikka on meidän maaliskuussa, mutta jo nyt sain ostettua koko helmikuun treenit ryhmäpaikastaan luopuvalta. Tällä viikolla oli ensimmäiset treenit ja täytyy sanoa, että vähän jännitti. Uusi paikka, uusi kouluttaja, uusi ryhmä ja pitkä tauko. Mutta kaikki meni hyvin ja Tilda oli kuin mitään taukoa ei koskaan olisi ollutkaan.


Valitsin Tildalle helpoimman radan ja teimme sen pienissä osissa. Keinua emme kokeilleet ollenkaan, mutta kepit Tilda suoritti kahdesti oikein enkä joutunut ottamaan hihnaa ollenkaan avuksi. Uskomatonta! Radan suorittamisen kanssa ei ongelmia ollut, paitsi mitä nyt joku ohjasi hieman huonosti. Olen aika innoissani tästä omasta ajasta Tildan kanssa ja jos kaikki menee hyvin, voisimme kokeilla epiksissä starttaamista jossain vaiheessa.

Ei kommentteja: