perjantaina, maaliskuuta 09, 2018

Paluu agilityyn

En edes muista koska viimeksi olen käynyt ohjatuissa agilitytreeneissä, mutta eilen vihdoin korjattiin tämä tilanne! Työkuvioni muuttuivat hieman viime vuoden loppupuolella ja nyt teen enemmän aamuvuoroa, joka mahdollistaa harrastamisen iltaisin. Uskaltauduinkin ilmoittamaan Tildan SDP:lle Huittisen Annen treeneihin, joissa käydään joka toinen viikko. Eilen aloitettiin ja tästä jatketaan aina toukokuun loppuun.

Koska edellisestä kerrasta missään hallilla on taas niin pitkä aika, Tildaa meinasi sekä paikka että kouluttaja jännittää. Heti sovittiin, että mitään varsinaista rataa ei vielä tehdä vaan nyt alkuun ihan vain fiilistellään ja muistellaan kuinka kiva juttu tämä olikaan. Tehtiin hyppyjä, putkia ja yksittäisenä kokeiltiin puomia. Puomia lähdettiin tekemään lopusta alkuun, mutta olen varma, että sen suoritus palautuu Tildalle nopeasti mieleen. Pitäisi ehkä yrittää päästä Tamskin hallille tekemään hieman estetreeniä. Hypyt ja putket Tilda suoritti kuin vanha tekijä. Jouduin itsekin juoksemaan ihan kunnolla, että pysyin mukana pikkukoiran vauhdissa.

Pieni vahinko Tildalle sattui putken kanssa, kun pikkukoira liukastui ja kaatui. Ei onneksi ontunut tai muuta ja pystyi heti suorittamaan putken uudestaan. Toisella kerralla osasi jo jarruttaa vauhtiaan sopivasti ennen putkea, joten tauon piikkiin taitaa hätiköinti mennä. Loman jälkeen yritän saada molemmat koirat hierontaan, jottei kaatumisesta jäisi mitään jumeja.

Ei kommentteja: