torstaina, helmikuuta 21, 2013

Harrastelua

Eilen oli tarkoitus suunnata Nelen kanssa Anne Huittisen valmennukseen, mutta sen sijaan koko päivä meni pitkälti sohvalla. Tiistaina tuntui jo flunssaiselta, mutta jaksoin kuitenkin treenaamaan Linan kanssa. Kotiin palatessa sen sijaan oli jo selvää, että kipeäksi tulemista ei voi välttää. Onneksi sain valmennuksen myytyä nopeasti Facebookin kautta.

Sunnuntaina kävin vaihteeksi omatoimitreenaamassa koirien kanssa Tallilla. Nele ja Lina tekivät erityisesti keppejä ja keinua. Kaikkien koirien kanssa otin ihan pienen ratapätkän (lähinnä hyppyjä) ja Java sai tehdä hieman myös tokoa.

Linalla keinu laskeutui ehkä noin 15 cm ja hienosti pikkuneiti suoriutui tästä. Pujottelussa on yhä käytössä kuusi keppiä ja joka kerta Lina vain parantaa menoaan! Olenkin aika tyytyväinen hihnatekniikan valintaan, mutta tuuletetaan kunnolla vasta, kun 12 kepin pujottelu sujuu itsenäisesti. Myös tiistain treeneissä pujottelu sujui Linalta hienosti ja puomilla sekä A:lla mentiin sellaista vauhtia, että ohjaajallekin tuli kiire. Toki Lina teki nämä esteet hihnassa, muuten kontaktille pysähtyminen tuskin olisi onnistunut.

Viime viikon keskiviikkotreeneissä ja sunnuntain omatoimitreeneissä Nele teki uskomattoman hienosti keinua. On niin harmi, ettei sama onnistu kisoissa. Kepeillä lähetin Nelen edelleni suorittamaan pujottelua ja kävelin itse hitaammin perässä: pujottelun alku meni oikein hyvin, mutta noin neljän viimeisen kepin kohdalla Nele alkoi hidastella ja katsella minuun. Selvästi odotteli jo palkkaansa, kun on tottunut siihen, että itse avaan namiboksin. Tähän pitää nyt panostaa, että palkan antaa joku muu ja mahdollisesti voisin aina välillä käyttää verkkoja keppien loppupuolella, jotta saadaan lisää vauhtia ilman virheitä.

Viikonloppuna, tarkemmin sunnuntaina, on taas tiedossa agilitykisat. Alun perin ajattelin, että ilmoitan Nelen vain hyppyradalle, mutta kun laatikosta löytyi lahjakortteja, laitoin mukaan myös agilityradan. Näiden kisojen jälkeen pidetään luultavasti hetki taukoa ja ehkä seuraavaksi vuorossa onkin jo ulkokisat...

Ei kommentteja: