sunnuntaina, toukokuuta 29, 2011

Viikonlopun vieras

Lauantaiaamuna luokseni tuli pitkästä aikaa hoitokoira. Viikonlopun vierailija oli havannankoira Simo eli siis hyvin tuttu koira omille koirilleni agitreeneistä ja pikkukoiramiiteistä.


Java ei tykännyt niin yhtään, että vieras koira tuli luoksemme ja Nelekin passivoitui nopeasti, kun huomasi, että Simo ei lähdekään samaa matkaa omistajansa kanssa. Lisäksi molemmat näyttivät mustasukkaisia piirteitään ja Nele varsinkin oli hyvin ärhäkkä, kun ruokaa oli näkyvissä. Kertaakaan koirat eivät leikkineet keskenään, vaan pitivät sopivat etäisyydet. Simo yritti kyllä kerran mennä Nelen viereen nukkumaan, mutta Nele lähti salamana pois paikalta. Sen sijaan kolmen koiran kanssa lenkkeily oli yllättävän helppoa ja jos ongelmia oli, niin niitä aiheuttivat omat koirani.


Lauantai-iltana järjestin pienen illanvieton yhdistysporukalle ja tämä tuli hyvään väliin, kun kaikki koirat saivat muuta ajateltavaa ja rapsuttajia riitti jokaiselle.

The Grillimestari, kuva: Tytti Käyhkö

Epäilyttävä tilanne, kuva: Tytti Käyhkö

The Grillimestarin pikkuapulainen, kuva: Tytti Käyhkö

Simo päätti lepäillä hetken, kuva: Tytti Käyhkö

Harvinainen yhteiskuva, kuva: Tytti Käyhkö

Alun perin Simon piti olla luonamme maanantaihin asti, mutta kyyti kotiin saapuikin jo tänään. Jos Simo osaisi puhua niin varmaan pyytäisi, ettei enää koskaan joudu näiden ilkeiden tyttöjen luokse vierailulle. :) Tosiasiassa luulen vierailu aiheutti koirissa hämmennystä puolin ja toisin, mutta olisivat ajan mittaan tulleet paremmin keskenään toimeen.

Ei kommentteja: