sunnuntaina, toukokuuta 22, 2011

Nele rally-tokoilee

Torstaina yhdistyksemme järjesti tutustumisen rally-tokoon. Osallistuin siihen Nelen kanssa, sillä ajattelin, että rally-toko saattaisi sopia Nelelle tavallista tokoa paremmin. Oli myös mielenkiintoista kuulla enemmän lajista, joka on uusi tuttavuus allekirjoittaneelle.


Tutustuminen oli vain tunnin mittainen, joten etenimme melko vauhdikkaasti. Ensin kävimme vartin verran läpi perusteita ja tämän jälkeen pääsimme kokeilemaan pientä rataa koirien kanssa. Kovan tuulen takia kyltit eivät suostuneet pysymään pystyssä, joten annoimme niiden olla maassa. Neleenkin tarttui tuuli:


Käytännössä radalla edettiin kyltiltä toiselle ja tehtiin kyltin kohdalla siinä mainittu liike. Allaoleva kyltti kertoo, että koiran pitää ensin istua ja sitten mennä maahan. Maahanmenon jälkeen jatketaan suoraan eteenpäin seuraaavalle kyltille. Tai näin tämä ainakin muistini mukaan tämä meni. :)


Nelen kanssa rata meni ihan ok, vaikka esimerkiksi seuraamista ei vielä osata. Voisin myöhemmin kokeilla rally-tokoa uudestaankin, oli tämä enemmän Nelen juttu kuin tavallinen toko. Javakin saattaisi tykätä, tosin Javan kanssa tähdätään nyt taas siihen TK1-tunnukseen, kun motivaationi tokon suhteen on parempi kuin aikoihin (katsotaan kuinka kauan).

Ei kommentteja: