keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2014

Nele uimassa

Lauantaina 22.3. Tapit järjesti uintiretken Tampereen Koirauintiin Nokialle. Olin alun perin ilmoittanut Javan mukaan uimaan, mutta silmävaivan takia Javan oli pakko jättää tämä reissu välistä ja altaaseen joutui Nele. Etukäteen taas mietitytti, että mitä tästä kaikesta seuraa, sillä Nele ei pidä vedestä eikä todellakaan vapaaehtoisesti ui. Viime kesänä oli suuri saavutus saada Nele tulemaan luokseni matalan järviveden ympäröimälle kalliolle. Lähtökohdat uintireissulle olivat siis aika huonot...

"Ootko tosissas?"

Nelen kanssa samalla uintivuorolla oli kaksi kääpiösnautseria, molemmat enemmän tai vähemmän tuttuja. Altaassa käytiin yhteensä kolme kertaa ja joka kerralla mukana oli uittaja auttamassa ensikertalaista. Toki Nelellä oli myös uintiliivi päällä.


Nelestä näki, että tilanne oli pienen harjakoiran mielestä kaikin puolin aika kamala. Mutta Nele ui hyvin eikä loppujen lopuksi ollut uimisesta ollenkaan niin järkyttynyt kuin olisin luullut. Silti on hyvin todennäköistä, että tämä oli Nelen ensimmäinen ja viimeinen uintikokeilu.

Lisää uintikuvia voi katsoa täältä.

Ei kommentteja: