lauantaina, huhtikuuta 26, 2014

Arki 1/5

Facebookissa kiertää parhaillaan arkikuvahaaste, joka napsahti tänään omalle kohdalle. Haasteessa tulee kertoa arjestaan viiden päivän ajan kuvallisesti ja samalla haastaa joka päivä uusi kaveri mukaan. Ajattelin jakaa tämän haasteen myös blogin lukijoiden kanssa, koska koirat ovat niin olennainen osa arkikuviani.

Mutta nyt siis luvassa harvinaista herkkua lukijoille: postauksia viiden päivän ajan. Tänään arkeen kuului aamupäivän kauppareissu, johon sisältyi myös käynti apteekissa. Kaupasta ostin kesän ensimmäisen irtojäätelön ja apteekista koirille Frontlinet, sillä punkkeja on tänä keväänä näkynyt enemmän kuin tarpeeksi. Nelestä ensimmäiset punkit löytyivät jo 13.3., yksi kiinnittyneenä ja yksi turkissa kävelemässä. Sen jälkeen on irroitettu yksi punkki Javasta, löydetty molemmista koirista patit, joista koirat ovat todennäköisesti itse raapineet punkin irti ja poimittu useampi punkki kävelemästä (yleensä Nelen) turkista.

Takapihalla on hengattu viime päivinä paljon eikä tämäkään päivä ollut poikkeus. Koirat juoksevat ulos heti, kun ovi aukeaa ja yleensä vielä innostuvat riehumaan keskenään.

Iltapäivä meni koiria pestessä ja samalla trimmasin molempien turkit jälleen lyhyeksi. Viimeksi trimmasin molemmat koirat helmikuun lopussa ja hassua miten nopeasti turkit kasvavat silloin, kun niiden haluaisi pysyvän lyhyenä. Javan turkin leikkasin nyt 6 mm ja Nelen turkin 9 mm leikkuukammalla, joten kyseessä on kunnon kesäturkit. Toivottavasti mitään takatalvea ei ole enää tulossa.

Ei kommentteja: