sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2011

Torilla

Eilen kävin pyörähtämässä Linan kanssa Kankaanpään toripäivillä. Lina sai paljon ihailijoita ja ihmettelijöitä eikä kukaan suorilta tunnistanut rotua. Moni kommentoikin, että taitaa olla harvinainen rotu, mutta tosiasiassahan harjakoiria on paljonkin. En vain tiedä miksi niitä ei juurikaan näe, esimerkiksi Tampereellakin ollaan vain harvoin lenkillä törmätty samanrotuisiin.

Sylistä on turvallista katsella maailmaa

Pieni koira ja paljon ihmisiä

Lepäilyä nurmikolla ja kotona Lina nukahtikin heti

Palataanpa hetkeksi kolmen vuoden taakse. Kävin silloin myös Nelen kanssa Kankaanpään torilla, tosin Nelellä oli ikää "jo" 4kk:


Olen lukenut vanhasta blogistani Javan ja Nelen pentuajoista, mutta harmikseni olen kirjoittanut niistä vain yleisellä tasolla enkä ole merkinnyt ylös esimerkiksi painon kehitystä. Javan pentuaikana minua tuntui eniten haittaavan koirakaverien puute Javalle ja muutenkin kirjoituksissa näkyy kaipuu päästä mukaan koiraporukoihin. Nythän tämä asia on täysin muuttunut eikä koirakavereista todellakaan ole pulaa! Nelen pentuajasta en muista juuri mitään muuta kuin sen, että olin koko ajan töissä ja työ vei kaikki voimat... Nelen sosiaalistamisen olisin mielestäni voinut tehdä paremminkin, vaikka parhaansa sitä kai silloisessa tilanteessa yritti. Linan pentuajasta yritän nyt pitää paremmat muistiinpanot (kuten ehkä huomaa pentuaiheisten postausten määrästä), kun ei koskaan tiedä milloin näitä taas palaa lukemaan!

Ei kommentteja: