keskiviikkona, heinäkuuta 13, 2011

Tervetuloa Lina!

Koiralaumani kasvoi tänään yhdellä, kun meille muutti Javan ja Nelen pikkusiskoksi kiinanharjakoira Lina (virallisesti Stormblåstens Norma Jeane).

Kuva: Tytti Käyhkö

Kuva: Tytti Käyhkö

Lina muutti Tampereelle Helsingistä ja ylläolevat kuvat on otettu Linnatuulen taukopaikalla matkalla kohti kotia. Ennen Linnatuulta Lina oli autossa kovin levoton eikä olisi millään malttanut olla paikoillaan. Vasta pysähdyksen jälkeen pentu rauhoittui nukkumaan, nukkui Tampereelle asti ja autosta päästyään teki vielä hienosti ekat pissat ulos.

Java ja Nele olivat odottaneet koko päivän kotona, joten olivat kovin innoissaan, kun tulin kotiin. Annoin ensin Javan tutustua Linaan: Java haisteli hetken, peruutti sitten ja näytti siltä, että "voi ei, ei taas". Nele sai haistella seuraavaksi ja tilanne meni vähän samoin, mutta Nele on herkemmin mustasukkainen minusta kuin Java. Tällä hetkellä Javalla ja Nelellä on menossa 'tuijotellaan pentua epäilevästi kaukaa'-vaihe ja Lina meni kenkätelineeni koloseen nukkumaan, kun on aivan poikki kaikista uusista asioista.

Javan ja Linan ensikohtaaminen

Pientä väsyttää

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Awww, kuinka suloinen voi toinen olla! Ja tuo väritys, ihana. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Iloa ja kärsivällisyyttä pentuaikaan :)

Adeina kirjoitti...

Oi, onnea pennusta! :)

Tanja kirjoitti...

Kiitos! :)