lauantaina, heinäkuuta 23, 2011

Teippiä korviin

Linan kanssa saan taas tutustua harjakoirien korvateippauksen ihmeelliseen maailmaan. Aikoinaan tuli jo teipattua Nelen korvia, kun halusin niistäkin pystyt, mutta korvat eivät koskaan asettuneet kunnolla ylös. Lopulta oli helpompi tehdä niistä lupat, jotta korvat jäisivät molemmat varmasti oikeaan asentoon eivätkä esimerkiksi toinen puoliksi ylös ja toinen alas. Luppakorvat sopivat mielestäni Nelelle hyvin ja nykyisin olisi tosi vaikea kuvitella Nelen ilmettä pystyillä korvilla.

Linalle pitäisi kuitenkin saada pystyt korvat ja kasvattaja näytti pentua haettaessa, että miten korvateippaus tulee tehdä. Näytti niin helpolta, mutta itse yrittäesssä ei ihan ollutkaan sitä... Lina oli sitä mieltä, että korvia ei todellakaan tarvisisi teipata ja yritti jatkuvasti häipyä sylistäni tai puri käsiäni. Aika kauan jaksoi rimpuilla, mutta lopulta alkoi jo hyväksyä, että nyt vaan ollaan paikallaan ja laitetaan teipit, vaikkei se varmasti kivaa olekaan. Käytin Linalle Neleltä jääneitä teippejä, jotka ainakin vaikuttaisivat ajavan asiansa ihan hyvin.

Otin tiistaina kasvattajan laittamat korvateipit pois

Tiistaina myös ajelin korvakarvat lyhyemmäksi

Keskiviikkona korvissa oli jo uudet teipit, kuva: Tytti Käyhkö

Ylläolevan kuvan teippausta korjailin vielä illalla kotona. Mielestäni teippaus näyttää ihan kohtuulliselta ja ainakin korvat ovat pystyssä. Toivottavasti nämä teippailut tällä kertaa onnistuisivat ja Linalle tulisi kauniit pystyt korvat.

Ei kommentteja: