tiistaina, maaliskuuta 24, 2009

Harjoittelemassa Nokialla

Sunnuntai-iltana olin agilitaamassa molempien koirien kanssa Nokialla. Olimme taas varanneet OK-koirien hallin tunniksi omalle porukalle, joskin kokoonpano oli tällä kertaa täysin eri kuin viimeksi. Myöhäisestä varaamisesta johtuen olimme liitämässä klo 20-21 ja sen jälkeen kyllä maittoi uni.

Koska Java oli ainut enemmän agilitya osaava, tehtiin ihan perusrata: muutama hyppy ja kaksi suoraa putkea. Ennen varsinaista radan menoa kaikki harjoittelivat yksittäisiä esteitä. Itse otin Nelen kanssa hypyn ja putken, Javan kanssa kepit ja keinun. Kepit menivät mahtavasti, mutta keinua en vieläkään uskaltanut päästää täysin vapaasti. Nokian keinu vaikutti kuitenkin paremmalta kuin TamSKin harjoituskeinu ja seuraavan kerran voisin tuolla antaa Javan mennä keinun kokonaan itse. Kaiken kaikkiaan Java meni aivan mahtavasti:



Suurimman yllätyksen iltaan tarjoili Nele. Olen niin ylpeä siitä! Nele osasi odottaa paikallaan (ollaan harjoiteltu, mutta ei mitenkään erityisen paljon) ja meni jopa koko radan. Ihan mahtava suoritus. Putkikaan ei enää tällä kertaa yhtään pelottanut, vaan tyttönen jopa välillä näytti siltä, että "saanhan, saanhan mennä putkeen". Kunpa pääsisimme agilitykarsinnasta läpi. Seuraavassa videossa Nele pudottaa ensimmäisen esteen, mutta toisessa videossa Nele unohtui putkeen hetkeksi haistelemaan, joten valitsin kuitenkin tämän vauhdikkaamman version:



Ai niin, huomatkaa, että meillä oli oikein oma paparazzi paikalla. :)

2 kommenttia:

Laura och Masi kirjoitti...

Heip! Mikä ton agirataohjelman nimi on? Ilmeisesti ihan näppärä työkalu.

Tanja kirjoitti...

Kyseessä on Flexitrack ja on kyllä todella kätevä, kun saa esteet valmiina ja senkun vaan sijoittelee kentälle. :)

http://www.flexitrack.se/english/