lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Kolmannet harjoituskisat

Eilen oltiin taas harjoituskisaamassa navetalla. Tämä olikin nyt toiseksi viimeinen kerta ja saa nähdä miten viimeiseen kertaan osallistuminen onnistuu, kun on huhtikuussa lauantai-iltana. Molemmat koirat olivat mukana, kun en jaksanut viedä Neleä hoitoon. Ylipäänsä harjoituskisaan liittyi tällä kertaa niin paljon säätöä, että on oikeastaan ihme, että sinne jaksoi lähteä. Oman treeniryhmän olisi kai pitänyt jotenkin olla auttamassa kisan järjestämisessä, mutta asiasta ei saanut oikein mitään infoa ja lopputuloksena ryhmästä oli paikalla vain minä ja treenikaveri.

Tällä kertaa oli eri tuomari kuin kahdella viime kerralla ja ratakin oli sitten ihan erilainen. Paljon juoksemista, mutta helpot ohjauskuviot (ainakin viime kertaan verrattuna, kun sai oikein miettiä miten koiraa ohjaisi):
Möllit alkoivat taas makseilla ja tällä kertaa minimöllejä oli paljon enemmän kuin viimeksi. Olisikohan ollut n. 15 ja Javan lähtövuoro oli kuudentena. Nyt vauhtia oli koiralla enemmän kuin aiemmilla kerroilla. Valssasin puomin (3) jälkeen ja putkella. Monet tekivät valssin myös A:n (6) jälkeen, mutta itse en nähnyt mitään syytä siihen. Tuloksena taas 0 virhettä ja ihanneajan alittava aika. Hienoa, että radalle oli laitettu myös pöytä (10), jota kai harvemmin on kisoissa, mutta kuuluu kuitenkin agilityradan esteisiin. Olen oikein tyytyväinen suoritukseemme, vaikka pientä parantamista on aina. Käskyt tulevat suustani yhä liian myöhään ja enemmän huomiota saisin kiinnittää siihen miten koiran lähdössä jätän. Videolta näkee, että Java on ihan väärään suuntaan eikä todellakaan kohti menosuuntaa kuten pitäisi:

Ei kommentteja: