torstaina, maaliskuuta 05, 2009

Treeniä, treeniä

Joskus tuntuu, että elämässä ei ole kuin agilitya. Viime perjantaina, heti harjoituskisojen jälkeen, meillä oli tavalliset agitreenit. Unohdin ottaa Javan lelut mukaan, mutta meni palkkaus namillakin. Teimme pari rataa, joista yksi näytti tältä:
Koska kuukausi vaihtui, vaihtui myös treenipäivä perjantaista maanantaihin, joten olimme heti alkuviikosta uudestaan navetalla. Treenaajia oli tällä kertaa 6, joten ehdimme tehdä vain yhden pidemmän radan:
Radalla tosiaan oli keinu (3) ja Java meni sen ihan hyvin. Treenien vetäjä hidasti hieman keinua, ettei se jäisi pomppimaan alastulossa. Keinun jälkeen tuli mielenkiintoinen hyppyviidakko, jonka ihme kyllä muistin vielä omalla vuorolla. Java meni radan hyvin, itse tein pieniä ohjausmokia. Jostain kumman syystä pidän ohjauskättäni aina liian lähellä itseäni, jolloin Java tulee helposti liian lähelle. Aivan varmasti yksi syy irtoamisongelmaan. Lisäksi minun pitäisi seuraavaksi alkaa ottaa vähän etäisyyttä esteisiin eikä juosta aina ihan vierestä. Näissä tavallisissa agitreeneissä Java irtoaa hyvin ja voisin ohjata sitä hieman kauempaa. Pidemmän radan jälkeen otimme vielä lyhyen pätkän, jossa tarkoituksena oli harjoitella puomin alla kulkevaa ja aivan puomin ylösnousun vierestä alkavaa putkea. Ihan treenien lopuksi otin vielä pari kertaa keinua, jotta saataisiin sekin viimein kuntoon.

Ei kommentteja: