sunnuntaina, tammikuuta 03, 2016

Suunnitelmissa

Uuden vuoden kunniaksi voisin jälleen listata muutamia juttuja, joita on suunnitelmissa. Aika kevyellä mennään, kun ei tiedä miten aika riittää eikä toisaalta enää edes ole koirien osalle niin suuria tavoitteita kuin aktiivisempina vuosina. Eniten tietysti toivon, että kaikki koirat pysyisivät mahdollisimman terveenä.

Java

- Hammashuolto ja silmäkontrolli alkuvuodesta.

- Nose Work-tutustumiseen.

Nele

- Viimeinen tavoitteellinen vuosi agilityssa. Yritetään treenata säännöllisesti kesäkauden loppuun asti ja mahduttaa mukaan edes yhdet kisat (tässä se tavoite). Sen jälkeen Nele saa siirtyä sunnuntaiharrastelijaksi.

Tilda

- Jatketaan agilitya. Keskitytään omatoimitreeneissä pujottelun ja keinun harjoitteluun. Ehkä käydään möllikisoissa, jos siltä tuntuu.

- Rally-tokon alkeiskurssille.

Kaikki

- Jotain kivaa aktivointia: naksuttelua, nose workia, doboilua, uintia, agilitya, mejää, rally-tokoa, tms. Jokaiselle tasonsa mukaisesti (esim. Nelelle ei doboa eikä Javalle agilitya ilman rajoitteita).

- Koirahierojalle tarpeen mukaan. Java ja Tilda alkuvuodesta, Nele mahdollisesti keväällä.

- Paljon kivoja metsäretkiä ja toivottavasti päästään taas pienelle vaellukselle, vaikka kahdellekin. 

- Yritetään aktivoitua koirakaverien ja yhteislenkkien suhteen.


Listassa näkyy sekä koirien ikääntyminen että tiukoista aikatauluista luopuminen. Enemmän pyrin kaikille koirille sopivaan aktivointiin, jonka toteuttamisen voin sovittaa vuorotyön oheen.

Ei kommentteja: