maanantaina, huhtikuuta 01, 2013

Pääsiäinen

Pääsiäisenä nautittiin upeista ulkoiluilmoista.

Pitkäperjantaina lenkkeiltiin Hallilan metsäpoluilla Annin ja mäyräkoirien sekä Ilonan ja kääpiösnautsereiden kanssa.

Hallilan polut ovat hyvässä kunnossa, mutta kapeita

Lauantaina kävin ensin kaupungilla ihastelemassa Tappien potentiaalisia kerhotuotteita, jonka jälkeen suuntasin koirien kanssa SDP:lle. Java oli mukana lähinnä turistina, mutta Nele ja Lina pääsivät tekemään erityisesti keinua ja keppejä. Linan kanssa saan pian siirtyä keinun suorittamiseen maksipöydän päältä ja Nelekin meni nyt paljon reippaammin keinun alkeisversiota. Samaten kepeissä saan Linan kanssa siirtyä kuudesta täyden 12 kepin pujotteluun.

Sunnuntai aloitettiin tarkistamalla oman pihan lumitilanne. Valitettavan talviseltahan se näyttää vieläkin...

Ei tietoakaan nurmikosta

Terassi sentään on kuiva, kun lumet lapioitiin siitä pois

Javan mielestä pihatyöt voi ihan hyvin aloittaa jo nyt


Sunnuntai-iltapäivänä lähdettiin pitkästä aikaa Katajajärven laavulle paistamaan makkaraa. Nele ja Lina saivat juosta melkein koko ajan vapaana, Java joutui fleksin päähän. Matkalla kohti laavua tuli vastaan yksi seurue ja itse laavulla oli enemmän säpinää. Onneksi suurin osa muista retkeläisistä koirineen lähti melko pian pois ja saimme syödä makkarat rauhassa.

Polku laavulle oli todella hyvässä kunnossa

Me!

Tänään oli ensin ajatuksena käydä vaihteeksi Näsijärvellä ja kävellä Siilinkarin kahvilalle, mutta tyhjän jääkaapin takia suunnaksi tulikin Muotialan Siwa. Matkaa Siwalle ja takaisin kertyi viitisen kilometriä maisemareittiä pitkin ja pitää ehdottomasti seikkailla samoilla suunnilla myöhemmin keväällä, kun kävelytiet ovat paremmassa kunnossa.

Ei kommentteja: